Reşedinţa din Londra a lui Sting, evaluată la peste 18 milioane de euro, a fost scoasă la vânzare

Casa din Londra a lui Sting, situată în centrul Londrei, în apropiere de Downing Street şi evaluată la 15 milioane de lire sterline (18,7 milioane de euro), a fost scoasă la vânzare, conform dailymail.co.uk.

160 afișări
Imaginea articolului Reşedinţa din Londra a lui Sting, evaluată la peste 18 milioane de euro, a fost scoasă la vânzare

Reşedinţa din Londra a lui Sting, evaluată la peste 18 milioane de euro, a fost scoasă la vânzare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dotată cu nouă dormitoare, cinci săli de recepţie şi şase băi, casa este situată în apropiere de Buckingham Palace şi Downing Street, în apropiere de reşedinţa prim-ministrului Marii Britanii David Cameron.

Sting, în vârstă de 62 de ani, şi soţia lui, Trudie Styler, care deţin proprietăţi în New York, Toscana şi Wiltshire, au cumpărat casa din Westminster în urmă cu 11 ani, pentru suma de 5,7 milioane de dolari de la politicianul laburist Shaun Woodward, membru în Parlamentul britanic.

Casa, construită pe trei etaje şi cu mansardă, dispune chiar şi de propriul lift, notează dailymail.co.uk.

Sting şi soţia lui locuiesc în cea mai mare parte a timpului la New York şi deţin, în plus, o proprietate de peste 200 de hectare în Toscana şi o casă elisabetană în Wiltshire, cu 60 de hectare de teren agricol.

Recent, starul britanic a vândut de curând o casă pe care o deţinea în Green Park din Londra, cu 12 milioane de dolari, mult peste preţul de achiziţie.

Sting a fost căsătorit în perioada 1976 - 1984 cu Frances Tomelty şi au împreună doi copii: Joseph (Joe), născut în noiembrie 1976, şi Fuchsia Catherine (Kate), născută în aprilie 1982. La scurt timp după naşterea celui de-al doilea copil al său, Sting s-a despărţit de Frances Tomelty şi a început o relaţie cu actriţa şi producătoarea de film Trudie Styler. Cei doi s-au căsătorit pe 20 august 1992. Sting şi Trudie Styler au împreună patru copii: Bridget Michael (Mickey), Jake, Eliot Pauline (Coco) şi Giacomo Luke.

Sting, în vârstă de 61 de ani, a lansat 10 albume de când a început să cânte solo, în 1984. A jucat şi în filme, precum "Quadrophenia", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", şi a interpretat propriul rol în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în "Familia Simpson".

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase premii Grammy, iar în 2003 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sting a concertat de mai multe ori la Bucureşti, cel mai recent spectacol al său în Capitală fiind cel din iulie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici