Reuniunea "Prietenilor tăi": Două personaje din "Friends", împreună pentru prima oară de la încheierea îndrăgitului serial - FOTO

Doi dintre actorii care le-au dat viaţă îndrăgitelor personaje din "Friends/ Prietenii tăi" se vor reuni într-un serial de televiziune pentru prima dată în cei nouă ani care au trecut de la încheierea seriei de comedie.

1326 afișări
Imaginea articolului Reuniunea "Prietenilor tăi": Două personaje din "Friends", împreună pentru prima oară de la încheierea îndrăgitului serial - FOTO

Reuniunea "Prietenilor tăi": Două personaje din "Friends", împreună pentru prima oară de la încheierea îndrăgitului serial

Courteney Cox şi Matthew Perry, actorii care i-au interpretat pe cei doi buni prieteni Monica şi Chandler, deveniţi soţ şi soţie pe parcursul serialului, vor juca împreună într-un episod din serialul al cărui personaj principal este în prezent Perry, "Go On", scrie Daily Mail.

Cei doi vor fi, şi cu această ocazie, protagoniştii unei potenţiale relaţii amoroase. Courteney, de 48 de ani, va apărea în serial în pielea unei femei de care personajul lui Perry, Ryan King, s-ar putea simţi atras.

Episodul în care unul dintre cele mai iubite cupluri ale micilor ecrane se va reuni va fi difuzat în luna aprilie de televiziunea americană NBC. În "Go On", Matthew Perry, în vârstă de 44 de ani, îl interpretează pe Ryan King, realizatorul unei emisiuni sportive de radio care, pentru a încerca să depăşească moartea soţiei, se alătură unui grup de terapie format din personaje care de care mai bizare.

                       

Aceasta va fi prima apariţie a celor doi actori într-o producţie TV de când le-au dat viaţă Monicăi Geller şi lui Chandler Bing în "Friends", comedia de zece sezoane care, până să ia sfârşit în 2004, a câştigat nu mai puţin de 59 de premii, printre care un Glob de Aur şi mai multe distincţii Emmy.

Vestea cea bună pentru iubitorii acestei comedii, care a fost obţinută în exclusivitate de publicaţia The Hollywood Reporter, vine în completarea şirului de colaborări care au avut loc între cei şase "Prieteni" de când serialul a ajuns la sfârşit.

Courteney Cox şi David Schwimmer (Ross) au jucat împreună în serialul de comedie "Web Therapy" al Lisei Kudrow (Phoebe). Iar Kudrow, de 50 de ani, şi Jennifer Aniston (Rachel), în vârstă acum de 44 de ani, au apărut împreună în serialul "Cougar Town", unde personajul principal este Courteney Cox.

Schwimmer a fost şi regizor pentru două episoade din "Joey", serialul lui Matt Le Blanc în care acesta îşi continuă rolul din "Friends".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici