Revelion 2013: Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns la un restaurant din Sfântu Gheorghe

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns duminică seară la un restaurant din municipiul Sfântu Gheorghe, unde şeful statului merge aproape de fiecare dată când se află în zonă pentru a mânca gulaş.

1159 afișări
Imaginea articolului Revelion 2013: Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns la un restaurant din Sfântu Gheorghe

Traian Băsescu, Maria Băsescu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele a ajuns la restaurantul Şugaş din centrul municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu soţia sa, care a primit un buchet de flori din partea reprezentanţilor restaurantului.

Şeful statului a ajuns la Sfântu Gheorghe cu maşina, venind din staţiunea Covasna, unde a ajuns duminică dimineaţă şi s-a cazat la vila de protocol, urmând să rămână acolo până în 2 ianuarie.

Şeful statului, care a ajuns la Covasna cu elicopterul, le-a spus jurnaliştilor că va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din staţiune, alături de soţie şi de cele două fiice. Întrebat dacă vor veni şi lideri PDL, Băsescu a spus că nu a invitat pe nimeni: "Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia".

În meniul de Revelion al hotelului de patru stele la care va petrece Revelionul familia prezidenţială se regăsesc "ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi".

La aperitiv vor fi brânzeturi franţuzeşti, iar ca desert meniul include Gazpacho de pepene galben cu îngheţată de iaurt şi Millefeuille. De asemenea, pe masă vor fi, pe lângă şampanie, mai multe sortimente de vinuri româneşti.

Potrivit reprezentanţilor hotelului, toate locurile pentru Revelion au fost rezervate încă din luna octombrie.

Costurile la hotelul la care şeful statului va petrece Revelionul ajung la 650 de lei de persoană pentru pachetul care include masa festivă şi cea de 1 ianuarie.

"Pentru anul acesta nu avem calculele exacte, dar vă pot spune că anul trecut de exemplu, costurile pentru pachetul de 31 decembrie şi 1 ianuarie a fost de 650 de lei de persoană", a explicat pentru gândul Ovidiu Olariu, directorul de marketing al hotelului.

Conform site-ului hotelului, restaurantul are o capacitate standard de 170 de locuri şi poate fi împărţit în două saloane de 122, respectiv 48 de locuri. Pentru evenimente speciale, capacitatea maximă a celor două saloane este de 230 de locuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici