REVELION 2015 ÎN BUCUREŞTI - Unde te poţi distra în noaptea dintre ani

Revelionul pentru bucureşteni înseamnă, ca în fiecare an, distracţie în aer liber, la concerte susţinute de artiştii momentului şi spectacole de focuri de artificii, dar şi petreceri deja tradiţionale, precum cea de la Opera Naţională, sau pe cale să devină o tradiţie, cum este cea de la Parlament.

7393 afișări
Imaginea articolului REVELION 2015 ÎN BUCUREŞTI - Unde te poţi distra în noaptea dintre ani

REVELION 2015 ÎN BUCUREŞTI - Unde te poţi distra în noaptea dintre ani (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Concerte susţinute de zeci de artişti, printre care Smiley, Loredana, Delia şi Alex Velea, spectacole de dans şi efecte speciale vor anima Piaţa Constituţiei la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un show de lumini şi focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei, la care accesul va fi gratuit, va începe la ora 21.00.

Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca o serie de artişti precum Loredana, Andra, Delia, Vama , Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca şi Brighi.

Concertele vor fi completate cu momente artistice susţinute de Mirror Dancers - un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generaţie, Freakquency - un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlneşte muzica clasică şi cultura urbană, Invaders Show - un performance de dans, lumini şi lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureşteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg şi Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie şi efecte speciale demne de "anul luminii", cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piaţa Constituţiei alături de prezentatorul TV Pavel Bartoş, la evenimentul intitulat în acest an "HaHaHappy New Year Bucureşti 2015".

Şi Primăria Sectorului 3 continuă tradiţia Revelionului în aer liber din Parcul Titan, care anul acesta are tematica "Revelion în jurul lumii".

Publicul este aşteptat la eveniment de la ora 19.30, iar accesul este liber.

Potrivit organizatorilor, bucureştenii vor fi purtaţi pe mai multe meridiane şi vor cunoaşte, prin jocurile de scenă ale prezentatorilor, câteva dintre obiceiurile şi tradiţiile de Anul Nou din întreaga lume. Spectacolul va debuta cu un moment artistic susţinut de ansamblul Rapsodia Carpaţilor, care îi va purta pe spectatori prin obiceiurile româneşti de Anul Nou, şi va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiţi artişti: White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno, Sylva, Mihai Mărgineanu şi Elena Gheorghe.

La miezul nopţii, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

Primăria Sectorului 6 organizază la rândul ei, de mai mulţi ani, o petrecere de Revelion, într-un cort încălzit, pe Strada Braşov nr. 21 A, cu meniu tradiţional, program artistic şi foc de artificii. Biletul de acces a costat anul acesta 160 de lei, toate locurile fiind epuizate. Astfel, la petrecere sunt aşteptate 1.800 de persoane.

Artiştii care vor întreţine atmosfera sunt: Ionuţ Galani, Connect-R, Alin Pacal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu şi Datina.

Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizată pentru al doilea an la rând, are de această dată ca temă Hollywood Galele Filmului, iar printre cei care îi vor întreţine pe invitaţi se numără Loredana, Horia Brenciu şi Ozana Barabancea.

Dacă anul trecut, la prima ediţie, petrecerea de Revelion de la Parlament a avut ca temă "Marele Gatsby", anul acesta invitaţii trebuie să imite vedetele de la Hollywood pe covorul roşu de la Oscaruri.

Invitaţii sunt aşteptaţi de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, unde programul artistic începe la 20.30 cu un moment de jazz sustinut de Costin Rosu şi continuă cu trupa Iuno Dance, de la ora 21.00, care-i va invita pe cei prezenţi la primul dans al serii.

După spectacolul Ozanei Barabancea, oaspeţii sunt poftiţi, de la ora 23.30, pe esplanada Palatului Parlamentului pentru a viziona un spectaculos foc de artificii. Ei vor petrece apoi alături de Loredana, Iuno Dance şi Horia Brenciu, iar după spectacol, după ora 4.00, vor putea dansa în continuare.

În funcţie de meniul ales, cardul de acces la eveniment costă între 100 şi 300 de euro. Pentru accesul copiilor de până la şase ani nu se plăteşte nimic, pentru cei între şase şi 12 ani se achită 50 la sută din valoarea cardului de acces, iar pentru cei de peste 12 ani se achită integral valoarea cardului de acces.

Peste 750 de persoane sunt aşteptate la petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului.

În noaptea de Revelion, Opera Naţională Bucureşti (ONB) invită publicul la un concert de Anul Nou, urmat de o petrecere şi de un eveniment special desfăşurat pe esplanada instituţiei.

Astfel, începând cu ora 20.00, iubitorii de muzică clasică sunt invitaţi în Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. După încheierea concertului, seara va continua în elegantele foaiere şi saloane ale Operei, cu petrecerea de Revelion, unde invitaţii se vor delecta cu un meniu inspirat din rafinamentul bucătăriei boiereşti de altădată şi momente de muzică live. La ora 0.00, publicul este aşteptat cu un moment special pe esplanada clădirii.

Pachetul de participare la Revelionul de la Operă este compus din biletul de intrare la Concertul de Anul Nou (între 100 şi 160 lei/ persoană) plus biletul de participare la masa şi petrecerea de Revelion (între 600 şi 800 lei/ persoană, cu reducere de 50% pentru copiii între 6 şi 14 ani, de 10% pentru grupuri între 6 şi 10 persoane şi 15% pentru grupuri mai mari de 10 persoane).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici