CÂNTECE DE ANUL NOU: Melodii pentru petrecerea de Revelion 2015 - VIDEO

Petrecerea de Anul Nou are nevoie de muzica potrivită pentru o atmosferă festivă, motiv pentru care puteţi alege piesele preferate din următoarea listă, ce conţine de la melodii faimoase la unele mai puţin cunoscute, din anii '40 până în 2000.

14744 afișări
Imaginea articolului CÂNTECE DE ANUL NOU: Melodii pentru petrecerea de Revelion 2015 - VIDEO

CÂNTECE DE ANUL NOU: Melodii pentru petrecerea de Revelion 2015 - VIDEO (Imagine: Hepta)

Ella Fitzgerald – What Are You Doing New Year’s Eve

Otis Redding şi Carla Thomas – New Year’s Resolution

Un duet minunat între regina soul-ului Memphis, Carla Thompson, şi legendarul Otis Redding, din albumul lor din 1967 "King & Queen"

Abba – Happy New Year

Perfect pentru cei care vor să petreacă în stilul anilor '80.

;

Jeff Buckley – New Year’s Prayer

O piesă tulburătoare înregistrată cu scurt timp înainte de moartea artistului Jeff Buckley, la 30 de ani.

Peggy Lee – My Dear Acquaintance (A Happy New Year)

U2 – New Year’s Day

Una dintre melodiile clasice ale trupei, piesa dedicată trecerii într-un an nou face parte din albumul intitulat "War", din 1983.

Prince – 1999

Pe 1 ianuarie 1999, postul MTV2 a difuzat videoclipul piesei lui Prince nonstop timp de 24 de ore.

Tori Amos - Our New Year

Celine Dion - Another Year Has Gone By

Kool & The Gang - Celebration

Counting Crows - A Long December

Scrisă de solistul trupei în 1995, după ce un prieten al său suferise un accident grav, melodia îmbină nostalgia cu dorinţa unei zile de mâine mai bună.

Bing Crosby - Let's start the new year right

Lansată în 1943, melodia este una dintre cele mai populare din toate timpurile şi face parte din tradiţia americană de sărbătorire a Anului Nou.

Nat King Cole - Happy New Year

Vocea nemuritoare a lui Nat King Cole este perfectă pentru o melodie de anul nou care vorbeşte despre iubiri trecute, privind înapoi cu nostalgie dar şi cu surâs în acelaşi timp.

The Eagles - Funky New Year

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici