REVELION 2017. Focurile de artificii au însoţit sărbătorirea Noului An de la Sydney la New York - VIDEO

Clădirile şi locurile de referinţă ale marilor oraşe ale lumii au trăit gradul de alertă zero, datorită ameninţărilor teroriste, dar şi o adevărată concurenţă în cele mai spectaculoase focuri de artificii.

2722 afișări
Imaginea articolului REVELION 2017. Focurile de artificii au însoţit sărbătorirea Noului An de la Sydney la New York - VIDEO

REVELION 2017. Focurile de artificii au însoţit sărbătorirea Noului An de la Sydney la New York - VIDEO

La Londra, artificiile s-au văzut de-a lungul Thamisei. ”Londra este oraş deschis! Dar urmează punerea în aplicare a separării sale de Uniunea Europeană”- părea mesajul artificiilor care au îmbrăcat Big Benul londonez.

Berlinul la Poarta Brandenburg a organizat o serie de concerte, dar şi un joc de artificii menit să facă uitat pentru o clipă incidentul terorist din piaţa de Crăciun.

La Moscova, Kremlinul şi-a arătat puterea artificiilor, iar la New York s-a umplut de confetti Times Square.

Peste 500000 de oameni au invadat Champs-Elysees, unde Arcul de Triumf a fost luminat în zeci de feluri în timpul numărătorii inverse a lui 2016. Pe Arcul de Triumf a fost proiectat cuvântul ”Bine aţi venit!” în limbile pământului.

În Brazilia, plaja Copacabana a fost scena artificiilor. În Grecia, artificiile au explodat deasupra templului Parthenon de pe Acropolis.

Burj Khalifa a fost şi de data aceasta scena spectacolului de lumini din Dubai.

În Seoul budiştii au aprins lumânări în timpul sărbătorii anului Nou. Precum la templul Jogye din Seoul, Coreea de Sud.

În insulele Pacificului, incluzând Samoa, Tonga şi Kiribati, acolo unde 2017 a avut întâietate, artificiile au erupt din Sky Tower-ul înalt de 328metri.

Artificiile au dat startul lui 2017 şi în Malaiezia, la Petronas Towers din Kuala Lumpur. Artificiile din Portul Sydney-Australia au fost dedicate lui Prince şi David Bowie, cele două staruri decedate în 2016.

Madridul, dar şi Bagdadul-Iraq au avut parte de securitate maximă, dar şi de artificii de bucurie. La fel s-a întâmplat în Nairobi-Kenya, dar şi la TelAviv-Israel.

Preşedintele ales Donald Trump a transmis un mesaj pe Tweeter de felicitare, care-i includea şi pe mulţii săi duşmani. Investirea preşedintelui american va avea loc pe 20 ianuarie.

2017 în Coreea de Nord a fost serbat în Piaţa Kim Il Sung din Pyongyang.

”Parada bărboşilor” a fost principala atracţie în Slawatycze din regiunea poloneză Lublin.

Din nefericire, atacul terorist din Istanbul a umbrit bucuria generală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici