Video VIDEO Aproximativ 10.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Primăriei din Piteşti, iar la Arad câteva mii au serbat trecerea dintre ani în centrul oraşului

Aproximativ 10.000 de persoane au petrecut Revelionul în Piaţa Primăriei din Piteşti, iar la Arad câteva mii de oameni au fost prezenţi la petrecerea organizată de municipalitate în centru, transmit corespondenţii MEDIAFAX.

764 afișări

Cu mai bine de o oră înainte de miezul nopţii, mii de persoane s-au adunat în Piaţa Primăriei din centrul Piteştiului, pentru a participa la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate.

Elena Ionescu (ex-Mandinga) a fost prima care a urcat pe scenă. La miezul nopţii numărul celor prezenţi a crescut la aproximativ 10.000 de persoane. Imediat după numărătaorea inversă care a anunţat trecerea în noul an, toţi cei prezenţi s-au putut bucura de un foc de artificii.

Pentru că a fost primul an când municipalitatea nu a mai oferit şampanie petrecăreţilor, cei prezenţi şi-au adus de băut de acasă. Mulţi dintre ei au venit şi cu artificii, dar şi cu lampioane. Petrecerea în aer liber, la minus 6 grade, a continuat cu un concert susţinut de Direcţia 5.

Dacă petrecăreţii s-au bucurat de un Revelion 2017 cu muzică bună şi cei dragi aproape, nu acelaşi lucru îl pot spune cei care s-au aflat la datorie, printre care şi angajaţii de la salubritatea stradală, care au strâns sticlele sparte, paharele şi resturile de la artificii lăsate de piteşteni în urmă.

Pentru că nu au fost solicitări, anul acesta de Revelion la Piteşti nu au fost oficiate căsătorii.

La Arad, câteva mii de oameni au petrecut Revelionul în stradă, în piaţa centrală din faţa Primăriei Municipiului Arad, fără vedete de primă mână, însă cu distracţie şi voie bună cât încape.

La Revelionul popular din acest an au fost invitate să cânte mai multe formaţii locale, iar Primăria pare să fi mizat mai mult pe focul de artificii. Pe scena din faţa Palatului Administrativ au urcat, cu începere de la ora 22.30, Nova Band, Hidro Grup 8 şi Q Band şi Claudia Iuga.

Numărătoarea inversă a fost făcută de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

"La mulţi ani Arad, să avem un an frumos şi acum trecem frumos în 2017. La Mulţi Ani Arad şi multă sănătate", a spus primarul Gheorghe Falcă, care a urcat pe scenă alături de fiica sa Ana Maria.

Pe scenă au mai urcat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, dar şi consilieri locali, judeţeni sau parlamentari.

Autorităţile locale spun că focurile de artificii de la miezul nopţii au fost marea atracţie.

Revelionul a costat municipalitatea aproximativ 60.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici