Revenirea pe scenă a lui Michael Jackson, amânată cu cinci zile

Show-ul care va deschide seria de concerte pe care superstarul american Michael Jackson o va susţine la Londra, începând cu luna iulie, a fost amânat cu cinci zile, iar alte trei concerte au fost mutate în luna martie 2010, potrivit organizatorilor.

48 afișări
Imaginea articolului Revenirea pe scenă a lui Michael Jackson, amânată cu cinci zile

Revenirea lui Michael Jackson, amânată cu cinci zile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson anunţase la începutul anului că va susţine o serie de 50 de concerte în complexul O2 Arena din Londra.

Organizatorii au declarat că această amânare de cinci zile este necesară pentru a finalizarea organizării spectacolului de revenire a lui Michael Jackson.

"Acest show a tot crescut, în dimensiune şi în varietate, iar din acest motiv avem nevoie de mai mult timp pentru pregătirea scenei, pentru punerea la punct a numeroaselor elemente video şi, cel mai important, avem nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la o producţie completă şi la o repetiţie finală", a declarat Randy Phillips, preşedintele companiei AEG Live, promotorul acestei serii de concerte.

Astfel, primul show va avea loc pe 13 iulie, în loc de 8 iulie, iar alte trei concerte, programate iniţial pentru luna iulie, au fost reprogramate pentru martie 2010.

Reprezentanţii AEG Live au declarat că posesorii biletelor care nu pot să asiste la concertele reprogramate vor primi contravaloarea completă a biletelor.

Michael Jackson este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. El şi-a început cariera muzicală împreună cu fraţii săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo.

După 1990, cariera celebrului cântăreţ a fost afectată de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric. De altfel, Jackson a fost cercetat şi achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici