Revista Vogue, criticată după apariţia cuplului Kim Kardashian şi Kanye West pe coperta publicaţiei

Revista Vogue, considerată un etalon al stilului, se află în centrul unui scandal în SUA, după ce a fost făcut public faptul că vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au apărut pe coperta ediţiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicaţii.

727 afișări
Imaginea articolului Revista Vogue, criticată după apariţia cuplului Kim Kardashian şi Kanye West pe coperta publicaţiei

Revista Vogue, criticată după apariţia cuplului Kim Kardashian şi Kanye West pe coperta publicaţiei (Imagine: Vogue)

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care se vor căsători în luna mai, au apărut pe coperta ediţiei din aprilie a versiunii americane a revistei Vogue, fotografiile fiind realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz, conform contactmusic.com.

Pe coperta revistei, publicată vineri pe site-ul publicaţiei Vogue, Kim Kardashian apare îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă, iar Kanye West este fotografiat în plan secund, cu mâinile în jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

"Este un vis devenit realitate! Mulţumesc revistei Vogue pentru această copertă!", a scris Kim Kardashian pe contul ei de Twitter.

Conform unei surse citate de Variety, Kanye West ar fi încercat în 2013 să o convingă pe Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, să o aleagă pe Kim Kardashian pentru a apărea pe coperta publicaţiei. Wintour ar fi refuzat iniţial, numind-o pe Kardashian drept "cel mai îngrozitor lucru (apărut, n.r.) de la sandalele purtate cu ciorapi" şi afirmând că, doar "peste cadavrul ei", Kardashian va apărea pe coperta Vogue, o publicaţie care este considerată un etalon al stilului.

Anna Wintour şi-a justificat vineri, într-o scrisoare deschisă, decizia de a dedica ediţia din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue cuplului Kim Kardashian şi Kanye West. Totodată, Wintour a negat faptul că rapperul ar fi implorat-o ca iubita lui să apară pe coperta revistei Vogue.

Anna Wintour a spus că "nu există aproape niciun segment al evenimentelor media din ultima vreme pe care cuplul Kardashian - West să nu fi fost în stare să îl domine".

Cu toate acestea, decizia Annei Wintour, care conduce revista Vogue din anul 1988, a primit numeroase critici pe platformele de socializare din partea cititorilor publicaţiei.

"Dragă Vogue, există o diferenţă între faptul de a fi controversat şi lipsit de clasă. Ar trebui să învăţaţi acest lucru", au scris pe contul lor de Twitter reprezentanţii blogului The Fashion Law.

Totodată, actriţa Sarah Michelle Gellar şi-a îndemnat fanii să boicoteze revista Vogue. "Ei bine, cred că o să-mi anulez abonamentul la Vogue. Sunteţi de partea mea?", a scris pe contul său de Twitter actriţa.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Paris.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, născută la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici