Revoluţie spirituală cu Aria Urbană, în “Urbanofonica”

Trupa Aria Urbană şi-a lansat duminică primul album, numit “Urbanofonica”, în clubul Fire din Bucureşti.

160 afișări
Imaginea articolului Revoluţie spirituală cu Aria Urbană, în “Urbanofonica”

Revoluţie spirituală cu Aria Urbană, în “Urbanofonica”

Albumul “Urbanofonica”, pe care se găsesc 13 piese şi un bonus track intitulat “Voiaj” este reprezentativ pentru formaţia din Braşov, putând fi caracterizat ca un fusion între trip hop, breakbeat şi drum&bass.

Originari din Braşov, cu o activitate în industria muzicală de 5 ani, marcată de concerte în cluburi, dar şi la festivaluri precum Stufstock, TM Base, Peninsula, trupa Aria Urbană a susţinut un show cu tot ce trebuie: invitaţi speciali – Mc Jay de la Shy Beatz şi Alexandru Dan (tobe), instrumentişti talentaţi, un vocal spiritual si dinamic.

Mesajul trupei poate fi considerat unul suprarealist, dacă ascultăm versurile unor piese precum “Revoluţia Spirituală”, “Atacul metaforei”, “Drumul”, “Transimaginea”, “Al visului vis”, “Reverie”sau “Flori carnivore”.

Pe de altă parte, în “Urbanofonica” se pune şi problema dezinformării, a manipulării, a nonvalorii, a limitării fiinţei umane, una din piesele “vinovate” pentru aceasta fiind “Sistem de propagandă”.

Trupa Aria Urbană, formată din Dermon, Dani (bas), Marius (Chitară), Toni (Voce), dar si Vali Ungureanu, responsabil pentru “beat-urile ancestrale”(indian tablas), a creat la Bucureşti un show cu o muzică bine definită, complexă şi liberă.

(Material realizat de Liana Iovu, liana.iovu@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici