Richard Gere susţine cauza conservării Insulelor Galapagos (Galerie Foto)

Actorul american Richard Gere a decis să se implice în susţinerea cauzei conservării Insulelor Galapagos, după excursia pe care a făcut-o în celebrul arhipelag din largul coastelor statului Ecuador, informează accesshollywood.com.

299 afișări
Imaginea articolului Richard Gere susţine cauza conservării Insulelor Galapagos (Galerie Foto)

Richard Gere susţine cauza conservării Insulelor Galapagos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lonesome George, considerat a fi ultimul exemplar în viaţă din specia de ţestoase Geochelone abingdoni

GALERIE FOTO

Vanessa Garcia, purtătorul de cuvânt al Galapagos National Park, a declarat că, în timpul vizitei pe care a făcut-o în Insulele Galapagos, celebrul actor american s-a oferit să susţină în mod public cauza conservării lor.

Insulele Galapagos reprezintă ultimul refugiu natural a multor specii de animale şi plante. Charles Darwin a conceput celebra lui teorie evoluţionistă după ce a vizitat acest arhipelag.

Asociaţiile care militează pentru conservarea naturii susţin că formele de viaţă din arhipelag sunt ameninţate, în prezent, de ritmul accentuat de dezvoltare al societăţii umane şi de activităţile turistice.

Richard Gere a efectuat o vizită în celebrul arhipelag împreună cu soţia şi fiul lor. Cu această ocazie, un post de televiziune din Ecuador a difuzat câteva imagini care îl prezintă pe Richard Gere în momentul în care s-a întâlnit cu Lonesome George, considerat a fi ultimul exemplar în viaţă din specia de ţestoase Geochelone abingdoni.

Actorul militează de foarte mulţi ani pentru respectarea drepturilor omului în Tibet şi este implicat în multe alte cauze umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici