Richie Sambora a ieşit de la dezintoxicare şi revine în turneu alături de Bon Jovi

Chitaristul Richie Sambora a părăsit, la sfârşitul săptămânii trecute, clinica de dezintoxicare unde s-a internat pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi se va alătura colegilor din trupa Bon Jovi, aflaţi în plin turneu.

690 afișări
Imaginea articolului Richie Sambora a ieşit de la dezintoxicare şi revine în turneu alături de Bon Jovi

Richie Sambora a ieşit de la dezintoxicare şi revine în turneu alături de Bon Jovi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit TMZ.com, Richie Sambora ar urma să se alăture colegilor săi pe 8 iunie, la concertul din Croaţia.

Richie Sambora, în vârstă de 51 de ani, s-a internat, la sfârşitul lunii aprilie, într-o clinică americană al cărei nume nu a fost precizat, deoarece "în ultima perioadă a consumat prea mult alcool şi a vrut să-şi pună ordine în viaţă", potrivit unei surse citate de Radar Online. Chitaristul american a mai fost internat într-o astfel de clinică în anul 2007.

Bon Jovi a fost trupa cu cele mai mari încasări din turnee în 2010 pe plan mondial, vânzând bilete la concertele sale în valoare de 201 milioane de dolari.

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor '80. Cântecul câştigător a fost "Runaway". Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "îndulcite", care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Trupa americană va susţine primul ei concert în România pe 10 iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici