Richie Sambora, condamnat la 3 ani de supraveghere judiciară

Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, a fost condamnat la trei ani de supraveghere judiciară după ce a pledat vinovat la acuzaţia de conducere în stare de ebrietate, potrivit surselor judiciare de la un tribunal din California de Sud.

27 afișări
Imaginea articolului Richie Sambora, condamnat la 3 ani de supraveghere judiciară

Richie Sambora, condamnat la 3 ani de supraveghere judiciară (Imagine: www.celebrity-gossip.net)

Sambora, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat la sfârşitul lui martie, în Laguna Beach, California. Chitaristul a fost oprit pentru că a depăşit pe linia continuă, dar poliţistul a detectat un miros de alcool în respiraţia lui şi i-a cerut să facă un test de alcoolemie. Nivelul de alcool din sânge era de două ori mai mare decât limita maximă admisă.

Rocker-ul a fost "cooperant" cu poliţia şi a fost eliberat pe cauţiune la scurtă vreme după ce a fost arestat.

Pentru că şi-a recunoscut vinovăţia, muzicianul a evitat un proces complicat. În afară de pedeapsa de trei ani de supraveghere judiciară, rocker-ul mai este obligat să urmeze un program de conştientizare a pericolelor şofatului în stare de ebrietate.

Chitaristul a urmat două cure de dezintoxicare în 2007. În primăvara aceluiaşi an, Sambora a divorţat de actriţa americană Heather Locklear, după 12 ani de mariaj.

Bon Jovi, fondată în New Jersey, în anii '80, a devenit una dintre trupele simbol ale muzicii rock. Printre albumele lansate se numără "Slippery When Wet" şi "New Jersey."

Trupa condusă de solistul Jon Bon Jovi este cunoscută pentru hituri precum "Livin' on a Prayer", "You Give Love a Bad Name" şi "I'll Be There for You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici