Ricky Gervais şi Emily Blunt vor juca în filmul "Muppets"

Ricky Gervais şi Emily Blunt sunt cele mai noi celebrităţi care se alătură distribuţiei noului film Disney "Păpuşile Muppets".

63 afișări
Imaginea articolului Ricky Gervais şi Emily Blunt vor juca în filmul "Muppets"

Ricky Gervais şi Emily Blunt (Foto) vor juca în filmul "Muppets" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi s-au alăturat distribuţiei care cuprinde vedete precum Alan Arkin, Jack Black, Billy Crystal, Zach Galifianakis şi Jean-Claude Van Damme.

În noul film, păpuşile se reunesc pentru a pune la cale un show care să le salveze studioul de un dezvoltator care doreşte să-l preia.

James Bobin regizează producţia, pentru care se filmează în mai multe locuri din Los Angeles.

Jason Segel, cel care a scris scenariul împreună cu Nicholas Stoller, joacă în acest film alături de Amy Adams, Chris Cooper şi Rashida Jones.

Păpuşile Muppets au fost create de către Jim Henson, în anii '70. În 2004, compania Walt Disney a achiziţionat formatul de program şi licenţa pentru personajele Muppets.

Ricky Gervais, un cunoscut actor de comedie premiat cu Emmy şi corealizator al serialelor "The Office", "Extras" şi "The Ricky Gervais Show", va prezenta cea de-a 68-a gală a Globurilor de Aur, care va avea loc pe 16 ianuarie 2011.

Emily Blunt s-a remarcat odată cu rolul din drama "Dragoste de-o vară/ My Summer of Love" (2004), apreciat de criticii de specialitate. Emily Blunt a jucat apoi în "Diavolul se îmbracă de la Prada" (2006), pentru care a fost nominalizată la Globul de Aur şi la premiile BAFTA, fiind distribuită ulterior în mai multe producţii americane şi britanice, precum "Războiul lui Charlie/ Charlie Wilson's War" (2007), "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009) şi "Omul-lup/ The Wolfman" (2010).

Emily Blunt a fost recompensată cu Globul de Aur pentru rolul din lungmetrajul de televiziune "Fiica lui Gideon/ Gideon's Daughter" (2007), produs de BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici