Ricky Martin a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreţul portorican Ricky Martin, o senzaţie a muzicii pop de la debutul său solo din anii '90, a primit, marţi, steaua cu numărul 2.351 pe Walk of Fame, celebra atracţie turistică din nord-vestul oraşului Los Angeles, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Ricky Martin a primit o stea pe Walk of Fame

Ricky Martin a primit o stea pe Walk of Fame

"Am luat cuvântul şi în Congresul american şi la Naţiunile Unite, dar niciodată nu am fost atât de nervos ca astăzi", a glumit Martin, în vârstă de 35 de ani, în timpul ceremoniei la care a asistat primarul oraşului Los Angeles, democratul Antonio Villaraigosa.

Aplicată pe Hollywood Boulevard, steaua lui Martin se găseşte la câţiva paşi de intrarea teatrului Kodak, unde anual sunt decernate premiile Oscar.

Născut în 1971 la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă latino de băieţi, "Menudo".

Cântăreţul a vândut aproximativ 35 de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "Maria (Un, dos, tres)", "Livin' la vida loca" şi "The cup of life"/"La copa de la vida", imnul Cupei Mondiale de fotbal din 1998.

Ricky Martin este ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF şi este implicat în mai multe activităţi umanitare în ţara sa natală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici