Rihanna ar fi LOVIT un fan cu microfonul în timpul unui concert - VIDEO

O înregistrare video care o prezintă pe Rihanna încercând să îşi elibereze mâna stângă din strânsoarea unui fan şi în care pare că încearcă să îl lovească pe acesta cu microfonul, în zona feţei, a fost postată pe YouTube de un spectator prezent la acel concert susţinut de artistă la Birmingham.

454 afișări
Imaginea articolului Rihanna ar fi LOVIT un fan cu microfonul în timpul unui concert - VIDEO

Rihanna ar fi LOVIT un fan cu microfonul în timpul unui concert - VIDEO (Captură video)

Înregistrarea video o prezintă pe cântăreaţa din Barbados alergând prin faţa fanilor, lângă scenă, în timp ce interpreta o piesă din setlist-ul acelui concert, informează Daily Mail.

Unul dintre fani, extrem de entuziasmat de prezenţa artistei, a prins-o pe Rihanna de mână, încercând să o oprească. Vizibil agasată, artista în vârstă de 25 de ani, prezentă la Birmingham cu un concert inclus în turneul ei mondial "Diamonds World Tour", s-a întors spre acel fan şi a părut că îl loveşte cu microfonul peste faţă, după care şi-a continuat concertul.

Înregistrarea video nu arată însă faţa fanului şi nici dacă Rihanna l-a lovit într-adevăr cu microfonul.

Potrivit tabloidului Daily Mail, se pare că este vorba de acelaşi concert la care Rihanna şi-a supărat foarte tare fanii, întrucât a apărut pe scenă cu o întârziere de peste două ore. Presa britanică afirmă că artista originară din Barbados petrecuse noaptea precedentă într-un club din Londra alături de buna ei prietenă, modelul Cara Delevigne.

Rihanna trece prin momente mai puţin fericite în această perioadă, după ce s-a despărţit din nou de rapperul Chris Brown. În plus, un bărbat a fost arestat în noaptea de luni spre marţi pe acoperişul vilei pe care artista o deţine în Los Angeles. Potrivit publicaţiei Los Angeles Times, bărbatul în vârstă de 26 de ani, care a pretins că nu ştia că acea vilă aparţinea cântăreţei Rihanna, a fost arestat imediat şi a rămas în custodia poliţiei din Los Angeles până marţi după-amiază. Site-ul TMZ.com afirmă că justiţia americană a stabilit o cauţiune de 2.882 de dolari.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici