Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness - GALERIE FOTO

Rihanna a fost dată în judecată, printr-o acţiune depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, de antrenoarea ei de fitness, Cindy Percival, care, potrivit TMZ.com, susţine că artista îi datorează 26.000 de dolari pentru serviciile prestate, informează accesshollywood.com.

34 afișări
Imaginea articolului Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness - GALERIE FOTO

Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cindy Percival susţine că a fost angajată pentru a presta "servicii de fitness personale şi exclusive" pentru Rihanna şi că trebuia să fie plătită cu 1.500 de dolari pe zi, însă nu a fost plătită pentru anumite zile în care a lucrat pentru renumita cântăreaţă, în perioada septembrie-octombrie 2009.

Percival a solicitat, totodată, plata sumei de 2.644 dolari, drept cheltuieli de călătorie, susţinând că a fost nevoită să se deplaseze, pe bani proprii, prin toată Europa, pentru a se ocupa de fizicul Rihannei.

Contactat de reporterii site-ului TMZ, agentul de presă al Rihannei nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici