Rihanna, desemnată Femeia Anului de ediţia italiană a revistei Vogue

Rihanna a fost desemnată Femeia Anului de editorii ediţiei italiene a revistei Vogue, care au dorit să o recompenseze astfel pentru implicarea în diverse acţiuni caritabile, cariera din muzica pop, dar şi capacitatea de a face faţă problemelor din viaţa personală.

340 afișări
Imaginea articolului Rihanna, desemnată Femeia Anului de ediţia italiană a revistei Vogue

Rihanna, desemnată Femeia Anului de ediţia italiană a revistei Vogue (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa a avut o relaţie turbulentă, marcată de scandaluri şi violenţe, cu fostul ei iubit, rapperul american Chris Brown. Totodată, artista născută în Barbados a declarat într-un interviu recent că dependenţa de droguri a tatălui ei, Ronald Fenty, i-a marcat copilăria, potrivit www.femalefirst.co.

"Independentă, energică, tânăra Robyn Fenty în vârstă de 23 de ani este Femeia Anului, nu doar prin virtutea numerelor şi a cifrelor din clasamentele muzicale, ci, mai ales, pentru personalitatea ei blândă şi pentru spiritul ei de luptătoare. Acelaşi spirit a adus-o din Barbados până în fruntea topurilor muzicale şi a ajutat-o să îşi construiască singură o carieră strălucită, devenind recent ambasadoare a brandului Armani", se afirmă în comunicatul emis de Vogue Italia.

"Ea a reuşit să îşi construiască o carieră, în ciuda faptului că multe tragedii i-au afectat viaţa privată: de la dependenţa de cocaină a tatălui ei, la episodul violent din 2009 când a fost agresată de iubitul ei de atunci, Chris Brown", au adăugat editorii italieni de la Vogue.

Rihanna, care a apărut pentru prima dată pe coperta acestei reviste în septembrie 2009, s-a implicat în câteva campanii internaţionale de conştientizare a populaţiei în privinţa cancerului mamar şi a foametei. Artista s-a implicat, totodată, într-o altă campanie, de găsire a unui donator de măduvă pentru Jasmina Anema, o tânără admiratoare a ei, suferind de leucemie.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici