Rihanna, în rochie transparentă pe covorul roşu la American Music Awards

Rihanna s-a remarcat din nou prin ţinuta provocatoare purtată pe covorul roşu, duminică, la American Music Awards, informează dailymail.co.uk.

1455 afișări
Imaginea articolului Rihanna, în rochie transparentă pe covorul roşu la American Music Awards

Rihanna, în rochie transparentă pe covorul roşu la American Music Awards (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Rochia roşie, din dantelă şi cu spatele gol purtată de vedetă este o creaţie Elie Saab.

Rihanna a deschis festivitatea cu un show dinamic şi un look sexi, cu părul roşu permanent şi o ţinută sumară. Cântăreaţa a atras critici în ultima vreme din cauza outfit-urilor îndrăzneţe şi a şedinţei foto pentru cel mai recent album al său "Loud".

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Cel mai recent album al Rihannei, "Loud" a fost lansat pe 16 noiembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici