Rihanna, Kanye West şi Jay-Z, invitaţi la prima ediţie a noii emisiuni a lui Jay Leno

Rihanna, Kanye West şi Jay-Z vor cânta în cadrul primei ediţii a noii emisiuni de divertisment a lui Jay Leno, care debutează în septembrie, la NBC, postul de televiziune încercând în acest fel să atragă un segment tot mai mare şi din publicul tânăr.

63 afișări
Imaginea articolului Rihanna, Kanye West şi Jay-Z, invitaţi la prima ediţie a noii emisiuni a lui Jay Leno

Rihanna, Kanye West şi Jay-Z, invitaţi la prima ediţie a noii emisiuni a lui Jay Leno (Montaj foto)

Reprezentanţii postului NBC au declarat că cei trei artişti de marcă vor interpreta piesa "Run This Town", de pe cel mai recent album al lui Jay-Z, intitulat "The Blueprint 3", în timpul noii emisiuni de televiziune găzduite de Jay Leno, care va debuta pe 14 septembrie, la ora locală 22.00.

Aceasta va fi una dintre apariţiile publice majore şi, totodată, unul dintre primele concerte susţinute de Rihanna, în vârstă de 21 de ani, după incidentul din luna februarie, când a fost agresată fizic şi verbal de fostul iubit, cântăreţul Chris Brown. Ulterior, Chris Brown a pledat vinovat la acuzaţia de agresare a Rihannei şi va fi, probabil, condamnat, la sfârşitul lunii august, la efectuarea a 180 de zile de muncă în folosul comunităţii. Totodată, el se va afla în regim de eliberare condiţionată timp de cinci ani.

Rihanna şi rapperii Kanye West şi Jay-Z se numără printre cei mai populari artişti din Statele Unite.

Decizia directorilor postului NBC de a muta emisiunea prezentată noaptea târziu de Jay Leno la o oră de maximă audienţă şi într-un format de cinci zile pe săptămână a avut legătură cu încercările acestei televiziuni americane de a reduce substanţial costurile şi de a-şi recâştiga audienţa.

Jay Leno le-a mărturisit reporterilor americani, săptămâna aceasta, că noua emisiune va conţine mai multă comedie şi mai puţine discuţii. Printre noutăţile pe care le aduce, noul format prezintă şi o "maşină verde", ecologică, în care celebrităţile vor fi invitate să urce şi să participe la o cursă pe un circuit amenajat în afara studioului unde se desfăşoară emisiunea găzduită de Jay Leno.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit Nr.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 32 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. West, al cărui al treilea album, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007, este câştigător a trei premii Grammy.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, în vârstă de 38 de ani, este, potrivit publicaţiei Forbes, cel mai bogat artist hip-hop din lume.

Începând din 25 mai 1992, Jay Leno a prezentat emisiunea "Tonight Show", timp de 17 ani, până în luna mai a acestui an. Noua emisiune a lui Jay Leno, care are titlul provizoriu "The Jay Leno Show", va păstra majoritatea elementelor care au făcut din "The Tonight Show" cel mai urmărit program nocturn din Statele Unite timp de aproape 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici