Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney au lansat împreună o melodie - VIDEO

Cântăreţii Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney au lansat împreună, sâmbătă, melodia "FourFiveSeconds", care, în prezent, este disponibilă online.

541 afișări
Imaginea articolului Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney au lansat împreună o melodie - VIDEO

Rihanna (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Deocamdată nu se ştie dacă melodia aparţine Rihannei sau lui Kanye West, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei Time, Kanye West a anunţat această lansare, iar producătorul Ty Dolla $ign susţine că melodia "FourFiveSeconds" va fi inclusă pe viitorul album al artistului.

Pe de altă parte, Rihanna s-a folosit de platforma Twitter pentru a-şi anunţa fanii de lansarea noii piese, pe care, în mare parte, se aude vocea sa. Cântăreaţa i-a făcut pe admiratorii săi să se gândească că va lansa un nou album în curând, cel mai recent material discografic al său, "Unapologetic", fiind scos pe piaţă în 2012.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici