Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de Chris Brown

Rihanna a rupt tăcerea la zece luni după ce a fost agresată de fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, vorbind despre "umilinţa" simţită atunci când fotografia în care apărea cu faţa plină de contuzii, realizată ca probă la dosar de poliţia americană, a apărut în presă.

304 afișări
Imaginea articolului Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de Chris Brown

Rihanna rupe tăcerea, la zece luni după ce a fost agresată de Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei Glamour, care a desemnat-o "femeia anului 2009", starleta originară din Barbados a povestit că a fost şocată de consecinţele mediatice ale agresiunii căreia i-a căzut victimă.

La câteva zile după incident, care a avut loc în februarie, cu puţin timp înainte de gala premiilor Grammy, o fotografie în care Rihanna apărea cu chipul tumefiat a fost publicată în presă, în urma unor scurgeri de informaţii cu care s-a confruntat poliţia din Los Angeles.

"A fost umilitor. Nu este o fotografie pe care ai dori să o vadă cineva. Am avut impresia că am fost abuzată. Am avut impresia că devenisem un subiect amuzant pe internet, dar toate aceste lucruri se întâmplau în viaţa mea reală", a declarat cântăreaţa.

Rihanna, în vârstă de 21 de ani, a declarat cu această ocazie că îşi doreşte să devină purtătoare de cuvânt a tuturor femeilor care sunt victime ale violenţelor conjugale şi să vorbească în numele tinerelor femei care au suportat astfel de abuzuri.

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It", a fost condamnat, în august, la cinci ani de închisoare cu suspendare şi la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a ajuns la o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. În plus, el este obligat să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri faţă de victima sa, timp de cinci ani.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului.

Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

Cel mai recent album de studio al său se numeşte "Rated R" şi va fi lansat pe 23 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici