Rihanna şi-a amânat un concert în Malaysia

Rihanna şi-a amânat un concert pe care trebuia să-l susţină vineri, în capitala Malaysiei, după ce, duminică, şi-a anulat prezenţa la gala premiilor Grammy, unde trebuia să susţină un recital, pe fondul unor speculaţii că artista a fost victima unui incident de violenţă domestică.

16 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi-a amânat un concert în Malaysia

Rihanna şi-a amânat un concert în Malaysia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii concertului din Kuala Lumpur, Pineapple Concerts, au declarat că agenţia William Morris din Los Angeles le-a comunicat că spectacolul de vineri va trebui reprogramat.

Aceştia din urmă nu au făcut niciun fel de referire la presupusul atac al lui Chris Brown asupra iubitei sale, Rihanna, dar au spus că decizia a fost luată "în urma recentelor evenimente în care Rihanna a fost implicată".

Concertul a fost amânat cu două săptămâni.

Pe de altă parte, partidul islamic conservator din Malaysia, PAS, a cerut ca spectacolul Rihannei, ce face parte din turneul "Good Girl Gone Bad", să fie interzis din cauza costumelor prea sexy ale cântăreţei.

Starul R&B Chris Brown a fost arestat şi pus sub acuzaţie pentru ameninţări cu moartea, după ce, duminică noapte, a atacat o femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică de poliţie, dar despre care presa americană scrie că ar fi iubita acestuia, cântăreaţa Rihanna.

Poliţia din Los Angeles nu a confirmat, dar nici nu a infirmat numele victimei, iar atât Brown, cât şi Rihanna au lipsit de la gala premiilor Grammy, care a avut loc duminică seară, şi unde amândoi urmau să susţină recitaluri.

Marţi însă, surse din poliţia americană au confirmat că Rihanna a fost femeia implicată în incidentul de duminică, precizând că rănile sale sunt serioase, informează TMZ.com. Ea avea contuzii pe ambele părţi ale feţei - umflături şi vânătăi -, buza spartă şi nasul lovit.

Citeşte şi:

Reclamele cu Chris Brown, suspendate

Chris Brown ar fi ameninţat-o cu moartea pe Rihanna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici