Rihanna şi Chris Brown nu au înregistrat o piesă împreună

Rihanna şi Chris Brown, despre care presa internaţională a scris că s-au împăcat, după ce rapperul a agresat-o pe cântăreaţa originară din Barbados, nu au înregistrat nicio melodie împreună, conform unei surse de la casa de discuri, citată de People.com.

42 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Chris Brown nu au înregistrat o piesă împreună

Rihanna şi Chris Brown nu au înregistrat o piesă împreună

La începutul săptămânii trecute au apărut informaţii în presa internaţională conform cărora cei doi ar urma să înregistreze o piesă în duet. Conform presei, presupusa piesă urma să apară pe noul album al lui Chris Brown, care va fi lansat în decursul acestui an. De asemenea, presa a speculat că Rihanna şi Chris Brown înregistrează duetul alături de producătorul muzical Polow Da Don - care a creat şi hitul "Buttons" pentru Pussycat Dolls - într-un studio din Santa Monica, California.

"Contrar informaţiilor apărute, Chris Brown şi Rihanna nu au înregistrat un duet după incident", a declarat o sursă de la casa de discuri.

Conform aceleiaşi surse, anul trecut, Brown şi producătorul Polow da Don au scris o melodie împreună.

"În august sau septembrie 2008, vocile lui Chris şi Rihanna au fost înregistrate ca punct de referinţă pentru un demo. Dar melodia nu a fost concepută ca fiind un duet al celor doi şi a fost înregistrată ulterior de alţi artişti", a mai spus sursa.

Astfel, respectiva piesă, intitulată "Bad Girl", a fost înregistrată de Pussycat Dolls pentru soundtrack-ul filmului "Confessions of a Shopaholic".

Citeşte şi:

Rihanna şi Chris Brown pregătesc un duet

Chris Brown, pus sub acuzare

Rihanna şi Chris Brown s-au căsătorit?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici