Rihanna şi Chris Brown s-au căsătorit?

Cântăreţul Chris Brown, arestat recent pentru că ar fi agresat-o pe iubita sa, Rihanna, s-a căsătorit cu aceasta săptămâna trecută, după ce au hotărât să îşi reia relaţia, potrivit presei americane, relatează femalefirst.co.uk.

587 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Chris Brown s-au căsătorit?

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă din anturajul celor doi artişti a declarat: "Au avut o întâlnire emoţionantă în casa lui P. Diddy, în timpul căreia Chris (Brown, n.r.) şi-a cerut iertare, a implorat-o să îl ierte şi a cerut-o în căsătorie chiar acolo".

Aceeaşi sursă a menţionat că Rihanna era foarte emoţionată şi i-a mărturisit iubitului ei că nu poate să trăiască fără el.

După ce Rihanna a acceptat propunerea lui Chris Brown, în vârstă de 19 ani, cei doi cântăreţi i-au cerut unui preot să îi căsătorească în reşedinţa în valoare de 14,5 milioane de dolari a lui P. Diddy, amplasată într-o zonă rezidenţială din Star Island.

La începutul acestei săptămâni, presa internaţională scria că familia Rihannei este îngrijorată din cauza unei posibile împăcări a cântăreţei cu rapper-ul Chris Brown.

Aceeaşi sursă a declarat pentru revista americană Star: "Tot ce-şi dorea ea era să trăiască alături de el pentru totdeauna. Rihanna îşi doreşte un soţ şi doi copii înainte să împlinească 25 de ani. Ea crede în poveştile cu zâne şi doreşte să îşi trăiască propria poveste alături de Chris".

Potrivit presei americane, cuplul se află în prezent în Miami.

Citeşte şi:

Rihanna desfigurată

Chris Brown: Am fost in legitima aparare cand am lovit-o pe Rihanna

Chris Brown regretă incidentul a cărui victimă presupusă este Rihanna

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici