Rihanna şi David Beckham au tatuaje scrise greşit - GALERIE FOTO

Multe dintre celebrităţile de la Hollywood şi-au împodobit corpul cu tatuaje de inspiraţie orientală, însă există numeroase cazuri în care cei care le-au realizat fie au comis greşeli gramaticale, fie au interpretat eronat sensul unor cuvinte, informează femalefirst.co.uk.

2190 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi David Beckham au tatuaje scrise greşit - GALERIE FOTO

Rihanna şi David Beckham au tatuaje scrise greşit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Liderul comunităţii hinduse din Statele Unite a făcut, recent, un apel public către artiştii în arta tatuajului, rugându-i să înveţe mai bine limba sanscrită, după ce a remarcat faptul că textele pe care Rihanna şi David Beckham le poartă gravate pe piele au fost scrise greşit.

Potrivit experţilor, tributul pe care fotbalistul britanic David Beckham a dorit să îl aducă soţiei sale, Victoria, este considerat un eşec, deoarece numele tatuat conţine o literă în plus.

În acelaşi timp, unul din noile tatuaje cu mesaj spiritual abordat de Rihanna a fost scris incorect.

Rajan Zed, purtătorul de cuvânt al comunităţii hinduse din Statele Unite, a declarat: "Ne bucură interesul manifestat de celebrităţi pentru hinduism şi pentru textele noastre sacre, dar artiştii din lumea întreagă, specializaţi în tatuaje, ar trebui să ia câteva lecţii despre cultura noastră şi câteva cursuri de limbă sanscrită veche, pentru a scrie corect".

Zed consideră că celebrităţile trăiesc un moment stânjenitor atunci când realizează că desenele permanente de pe pielea lor sunt scrise incorect.

"Rihanna are tatuate două rugăciuni în sanscrită - cel mai recent dintre ele este scris greşit", a adăugat Rajan Zed.

"Iar David Beckham şi-a tatuat pe antebraţ numele soţiei sale, Victoria, în dialectul Devnagri, care este cel mai utilizat pentru a scrie în sanscrită. Acest tatuaj prezintă scris incorect numele «Victoria», deoarece acolo apare o literă în plus. Este vorba de litera «H», iar rezultatul este «Vihctoria»", a explicat Rajan Zed.

Din fericire, alte celebrităţi, precum Jessica Alba, Tommy Lee şi actriţa Gillian Anderson, starul din serialul "Dosarele X", au fost mult mai atente la aceste detalii şi tatuajele lor au fost realizate corect.

"Suntem încântaţi că atât de multe celebrităţi au ales să aducă un tribut hinduismului prin intermediul tatuajelor. Noi cerem doar ca artiştii în arta tatuajului să facă efortul de a le realiza în mod corect", a concluzionat liderul comunităţii hinduse din America.

Vezi şi:

GALERIE FOTO - Vedetele şi tatuajele lor

GALERIE FOTO - Replici celebre din filme

GALERIE FOTO - Bărbaţi cu stil, din ultimii 50 de ani

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici