Rihanna şi Jay-Z, implicaţi într-un scandal sexual

Se pare că în anturajul Rihannei există persoane care nu cred foarte tare în calităţile vocale ale artistei!

472 afișări
Imaginea articolului Rihanna şi Jay-Z, implicaţi într-un scandal sexual

Rihanna şi Jay-Z, implicaţi într-un scandal sexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestora, Jay-Z ar fi lansat-o în lumea muzicii nu pentru că ar fi avut voce, ci pentru că între ei ar fi existat o relaţie sexuală, informează stirleprotv.ro

"A fost ceva de genul: Cu siguranţă că i-a facut sex oral lui Jay Z ca să ajungă celebră. Zvonul umbla peste tot în Barbados şi a ajuns şi la Jay-Z, iar mie îmi era atât de ruşine încât nu-l mai puteam privi în ochi. M-am simţit îngrozitor", a declarat Rihanna.

Din fericire, rapperul nu a fost deranjat de aceste zvonuri şi sfătuit-o pe Rihanna să nu le ia în serios.

"Jay-Z m-a sunat şi mi-a spus: Nu poţi să te laşi afectată de ce spune lumea. După ce l-am ascultat, mi-am dat seama că nu trebuie să iau în seama orice se spune despre mine", a adăugat cântăreaţa.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului.

După un premiu Grammy, colaborări cu nume precum Jay-Z, Ne-Yo, Maroon 5 şi trei albume de studio cu vânzări de milioane de copii, ea se bucură de succes mondial cu hituri precum "Umbrella", "Pon de Replay", "Unfaithful", "Don't Stop the Music" şi "Disturbia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici