RIHANNA şochează din nou: Cum s-a distrat vedeta într-un club de striptease - FOTO

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că Rihannei îi place să se distreze şi că încearcă în permanenţă să-şi surprindă fanii. De la schimbările repetate de look la ţinutele sumare abordate pe scenă, Rihanna face orice pentru a fi în centrul atenţiei.

10276 afișări
Imaginea articolului RIHANNA şochează din nou: Cum s-a distrat vedeta într-un club de striptease - FOTO

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Şi, de cele mai multe ori, cântăreaţa originară din Barbados îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face, postând pe Twitter  fotografii şi impresii.

Astfel, Rihanna a decis să-şi informeze fanii că urmează să se distreze într-un club de striptease, miercuri, postând o poză din timpul pregătirilor.

Totuşi, chiar şi Rihanna, cunoscută pentru lipsa de inhibiţii, a avut nevoie de intervenţia unor profesionişti pentru a blura o fotografie surprinsă în timpul distracţiei din clubul de striptease, scrie Daily Mail.

În fotografie, o dansatoare de striptease apare cu sânii dezgoliţi şi cu capul între coapsele artistei, având bani în gură şi pe corp. VEZI FOTO

Nu este prima dată când Rihanna merge într-un club de striptease. În mai, ea s-a distrat alături de dansatori în clubul Perfections în Queens, din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici