Rihanna surprinde din nou. Cum a reacţionat artista când a vorbit despre Chris Brown - VIDEO

Cântăreaţa Rihanna a avut o reacţie surprinzătoare atunci când a povestit despre momentele în care a fost lovită de fostul ei iubit, Chris Brown, în cadrul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

540 afișări
Imaginea articolului Rihanna surprinde din nou. Cum a reacţionat artista când a vorbit despre Chris Brown - VIDEO

Rihanna (Imagine: Mediadax Foto/AFP)

"A fost jenant, m-am simţit umilită", a spus Rihanna în interviul care va fi difuzat integral duminică. "Mi-am pierdut cel mai bun prieten. Tot ceea ce mi se părea familiar s-a schimbat peste noapte, iar eu nu am putut controla asta", a spus artista plângând, scrie usmagazine.com.

Rihanna, în vârstă de 23 de ani, a fost bătută de Chris Brown - care pe atunci era iubitul ei -, înainte de gala premiilor Grammy din februarie 2009. Rapperul a pledat ulterior vinovat la acuzaţiile de agresiune şi a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare cu suspendare, muncă în folosul comunităţii şi terapie psihologică timp de un an.

"Totul a devenit un circ, iar eu m-am transformat într-o persoană foarte protectoare. Simţeam că el este cel mai urât om din lume. A fost foarte ciudat, foarte confuz", a povestit Rihanna, în timp ce încerca să nu plângă. "Oricât de furioasă aş fi fost, oricât de rănită şi trădată m-aş fi simţit, am simţit că el a făcut o greşeală şi că are nevoie de ajutor... şi oare cine îl va ajuta?", a spus cântăreaţa.

"Nimeni nu o să spună că are nevoie de ajutor (...) toţi vor spune că este un monstru, fără să se uite la cauze... iar eu eram mai mult preocupată de soarta lui", a mai spus aceasta.

Rapperul şi-a cerut scuze publice pentru fapta sa, în urma căreia Rihanna s-a ales cu un ochi învineţit şi cu buza spartă. În afară de pedepsele menţionate mai sus, rapperului i s-a ordonat să păstreze distanţa faţă de fosta lui iubită, însă acest ordin de restricţie a fost anulat în 2011, fapt care le-a permis celor doi să intre în studiouri şi să înregistreze împreună două piese noi.

În interviul acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, ce va fi difuzat în Statele Unite în emisiunea acesteia "Next Chapter" de duminică, Rihanna a mărturisit că acel incident a făcut-o să intre într-o "zonă foarte întunecată" din viaţa ei.

"M-am simţit ruşinată. M-am simţit umilită. Mi-am pierdut cel mai bun prieten. M-am simţit ofensată şi jignită. Eram într-o zonă foarte întunecată din viaţa mea în acel moment", a spus Rihanna.

La începutul lunii februarie, un tribunal american a respins cererea lui Brown prin care acesta solicita anularea regimului de libertate condiţionată. Chris Brown a absolvit un curs pentru controlarea acceselor de furie, ca parte a programului său de reabilitare publică, şi a fost lăudat de mai mulţi judecători, în timpul procesului de evaluare, însă judecătorul George Lomeli de la Curtea Superioară a insistat să se respecte decizia iniţială, potrivit căreia rapperul trebuie să se prezinte periodic pentru evaluare în faţa unui ofiţer de poliţie din statul său natal, Virginia, pentru încă doi ani.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său se intitulează "F.A.M.E." şi a fost produs de casa Jive Records.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici