Rihanna va debuta în modă. Prima colecţie va fi prezentată la Londra

Cântăraţa Rihanna îşi va face debutul în modă printr-o colecţie proprie, realizată pentru brandul River Island, pe care o va prezenta pe 13 februarie, în timpul Săptămânei Modei de la Londra (LFW).

619 afișări
Imaginea articolului Rihanna va debuta în modă. Prima colecţie va fi prezentată la Londra

Rihanna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit femalefirst.co.uk., Rihanna a colaborat cu celebrul brand britanic River Island pentru o primă colecţie pe care artista o va prezenta oficial publicului în cadrul celui mai prestigios eveniment de modă din Marea Britanie şi unul dintre cele mai importante din lume, ce va avea loc în perioada 15 - 19 februarie.

Rihanna îşi va prezenta colecţia de haine şi accesorii pentru sezonul primăvară/vară 2013 în faţa unui public din care vor face parte atât fani de-ai săi, cât şi reprezentanţi media şi critici de modă.

De la anunţul colaborării dintre artistă şi brandul River Island, fanii s-au declarat nerăbdători să îşi achiziţioneze produse ale colecţiei care va fi lansate la nivel mondial în magazinele brandului începând cu 5 martie. În Statele Unite şi Japonia lansările colecţiei vor avea parte de ceremonii speciale.

"Prezentarea primei mele colecţii la Săptămâna Modei de la Londra este un vis devenit realitate. De mult timp mi-am dorit să îmi realizez o colecţie proprie, iar prezentarea ei pentru River Island, la LFW, alături de nume mari ale modei, este o reală ocazie. Abia aştept să văd reacţiile fanilor şi ale presei de modă!", a spus Rihanna.

Pe 16 februarie îşi vor mai prezenta creaţiile nume celebre precum Antipodium, Jasper Conran, John Rocha, Julien Macdonald şi Moschino Cheap And Chic.

Născută şi crescută în Barbados, Rihanna este una dintre cele mai de succes cântăreţe din lume.

De la debutul ei din 2005, cântăreaţa a lansat un album în fiecare an, cu excepţia anului 2008.

Cel mai recent material discografic al ei, intitulat "Unapologetic", a ajuns pe primul loc în topul american şi include single-ul "Diamonds", care se bucură de mare succes.

Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântăreţe din lume, obţinând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici