Rihanna va depune mărturie împotriva lui Chris Brown

Cântăreaţa americană Rihanna va depune mărturie împotriva fostului ei iubit, rapperul Chris Brown, în procesul în care acesta este judecat pentru că a agresat-o.

98 afișări
Imaginea articolului Rihanna va depune mărturie împotriva lui Chris Brown

Rihanna va depune mărturie împotriva lui Chris Brown (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocatul Donald Etra a declarat că procurorii americani l-au înştiinţat că îi vor cere clientei sale, cântăreaţa Rihanna, să se prezinte pe 22 iunie la audierea acestui caz, care se va desfăşura la Curtea Superioară din Los Angeles.

"Ea a fost de acord să facă tot ceea ce legea îi cere să facă", a declarat Etra. "Îşi doreşte să depună mărturie, dacă va fi chemată să o facă", a adăugat avocatul cântăreţei.

Jane Robinson, purtătoarea de cuvânt a procuraturii districtuale din Los Angeles, a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Chris Brown, în vârstă de 20 de ani, autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It", a fost acuzat că a agresat-o şi a ameninţat-o cu moartea pe Rihanna, la acea vreme - iubita sa, în noaptea de dinaintea galei premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, în Los Angeles.

Cântăreţul american riscă o pedeapsă de până la patru ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

La începutul lunii aprilie, Chris Brown a pledat nevinovat în faţa tribunalului din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici