Rob Lowe, într-un lungmetraj de televiziune despre asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy

Actorul Rob Lowe va juca rolul preşedintelui american John F. Kennedy într-un lungmetraj de televiziune care va fi realizat pe baza unei cărţi scrise de prezentatorul TV Bill O'Reilly şi de romancierul Martin Dugard, au anunţat marţi reprezentanţii postului National Geographic Channel.

124 afișări
Imaginea articolului Rob Lowe, într-un lungmetraj de televiziune despre asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy

Rob Lowe, într-un lungmetraj de televiziune despre asasinarea preşedintelui J.F. Kennedy (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Filmul "Killing Kennedy" va fi o dramă inspirată din fapte reale şi va avea premiera pe postul de televiziune National Geographic în a doua jumătate a acestui an, pentru a coincide cu a 50-a comemorare a asasinării lui Kennedy.

Preşedintele John Fitzgerald Kennedy a fost împuşcat mortal de Lee Harvey Oswald pe 22 noiembrie 1963, în oraşul Dallas din statul american Texas.

Rob Lowe, în vârstă de 49 de ani, care a devenit cunoscut în anii '80 jucând în filme precum "The Outsiders" şi "St. Elmo's Fire", va juca în acest proiect de televiziune alături de actriţa Ginnifer Goodwin, care va interpreta rolul fostei prime doamne a Americii Jacqueline Kennedy.

Michelle Trachtenberg, starul serialului "Gossip Girl", va juca rolul Marine Oswald, soţia născută în Uniunea Sovietică a lui Lee Harvey Oswald. Acesta va fi primul rol interpretat în limba rusă pentru actriţa americană, care vorbeşte fluent această limbă.

Actorul care îl va interpreta pe Oswald va fi ales în următoarele două săptămâni.

Cartea "Killing Kennedy: The End of Camelot", scrisă de Bill O'Reilly şi Martin Dugard, a fost publicată în 2012.

Postul de televiziune National Geographic Channel este deţinut în comun de National Geographic Society şi de grupul Fox, parte a News Corp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici