Robbie Williams a înregistrat o piesă pentru fundaţia caritabilă Grenfell Tower, înfiinţată de Simon Cowell/ Adele i-a vizitat pe pompierii care au salvat locatarii de la blocul-turn din Londra

Cântăreţul în vârstă de 43 de ani a zburat luni din Irlanda la Londra - unde se află în turneu - pentru a se alătura echipei Artişti pentru Grenfell în vederea înregistrării unei melodii menită să strângă fonduri pentru cei afectaţi de incendiul de la blocul-turn Grenfell Tower de săptămâna trecută.

330 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams a înregistrat o piesă pentru fundaţia caritabilă Grenfell Tower, înfiinţată de Simon Cowell/ Adele i-a vizitat pe pompierii care au salvat locatarii de la blocul-turn din Londra

Robbie Williams a înregistrat o piesă pentru fundaţia caritabilă Grenfell Tower

Robbie Williams a înregistrat o melodie pentru fundaţia caritabilă Grenfell Tower, înfiinţată de Simon Cowell.

Robbie a putut fi văzut la studiourile Sarm în timp ce îşi saluta fanii înainte de înregistrarea unui cover al melodiei clasice compusă de Simon şi Garfunkel, 'Bridge Over Troubled Water'.

Robbie Williams se alătură artiştilor precum Emeli Sande, Rita Ora, Kelly Jones, John Newman şi Stormzy ce s-au implicat la rândul lor în ajutorarea victimelor de la Grenfell Tower.

Ideea unui CD în scop caritabil a venit din partea producătorului de muzică Simon Cowell, care a intrat în contact cu numeroase case de discuri la o zi după incendiul devastator, pentru a găsi mai mulţi artişti care să înregistreze cântece în încercarea de a strânge bani pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de dezastru.

Simon spera să lanseze melodia până luni, dar lansarea a fost amânată pentru miercuri, din ce în ce mai multe vedete fiind cooptate pentru acest proiect.

Simon Cowell a declarat: ''O vom înregistra şi o vom termina duminică, luni, cel târziu. Am avut foarte multe persoane care au sunat spunând că le-ar plăcea să ne ajute. Chiar cred că acest gest va conta.''

Adele i-a vizitat pe pompierii care au salvat locatarii de la Grenfell Tower

Cântăreaţa britanică Adele i-a vizitat pe pompierii care au salvat locatarii de la Grenfell Tower luptându-se cu flăcările, săptămâna trecută, artista fiind prezentă la Staţia de Pompieri din Chelsea pentru „o ceaşcă de ceai şi o îmbrăţişare”, potrivit contactmusic.com.

Pompierul Rob Petty a anunţat pe Facebook că vedeta hitului 'Hello' i s-a alăturat lui şi colegilor săi de la Staţia de Pompieri Chelsea din vestul Londrei - care s-au luptat cu temperaturi ridicate şi condiţiile neprielnice pentru a-i salva pe cei 65 de oameni din calea incendiului mortal, ce a ucis, potrivit unui bilanţ recent, 79 de persoane.

Rob Petty a scris: ''Nu e o zi obişnuită când altruista şi cu picioarele pe pâmânt Adele vine la Staţia de Pompieri Chelsea pentru o ceaşcă de ceai şi o îmbrăţişare.''

Vizita cântăreţei vine după ce pompierii din Chelsea au lăsat una din cămăşile costumului lor la locul incidentului tragic scriind pe aceasta: 'Gândurile noastre merg la toţi cei atinşi de tragedie. Am făcut tot ce am putut, vă promit!'

Un alt pompier a scris: ''Mereu în gândurile noastre, ne pare rău că nu am reuşit să vă salvăm pe toţi.''

Pe aceeaşi cămaşă au apărut mesaje de sprijin scrise de rezidenţi recunoscători. Mulţi dintre aceştia au denumit pompierii „eroi” şi i-au binecuvântat.

Adele şi-a mai arătat sprijinul pentru victimele tragediei de la grenfell Tower sosind la locul incidentului la puţin timp după ce incendiul a fost stins. Ea s-a întâlnit cu victimele şi le-a oferit sprijinul său.

Rita Ora şi Lily Allen au putut fi văzute la rându lor ajutând victimele incendiului, la faţa locului, în timp ce o multitudine de vedete s-au reunit pentru a colabora cu Simon Cowell la realizarea unui cover după melodia 'Bridge Over Troubled Water' de Simon & Garfunkel pentru a strânge bani pentru victime.

Simon a strâns o serie de nume de top din lumea muzicii să cânte pe respectivul CD inclusiv Robbie Williams, James Arthur, Emeli Sande, Craig David, Stormzy, Skepta şi The Who.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici