Robbie Williams, martor într-o anchetă a poliţiei din Bahamas

Robbie Williams, aflat în vacanţă în Bahamas, va fi martor într-o anchetă a poliţiei locale, ce doreşte să afle dacă există o legătură între un jaf armat comis asupra a doi paparazzi şi cearta dintre aceştia şi cântăreţul britanic, petrecută cu câteva ore înainte de furt, relatează thesun.co.uk.

11 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams, martor într-o anchetă a poliţiei din Bahamas

Robbie Williams, martor într-o anchetă a poliţiei din Bahamas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi paparazzi au fost jefuiţi de trei bărbaţi care i-au ameninţat cu arme de foc.

Cântăreţul Robbie Williams, în vârstă de 35 de ani, a fost fotografiat cu câteva ore înainte de acest atac chiar de cei doi paparazzi, în timp ce fuma o ţigară de foi pe o plajă din Bahamas.

La puţin timp după ce l-au fotografiat pe renumitul cântăreţ, a izbucnit o altercaţie între grupul de prieteni ai acestuia şi cei doi paparazzi. Câteva ore mai târziu, cei doi fotografi - britanicul Matt Sanchez şi americanul Carlos Mendez - au fost ameninţati cu arme de foc de către cei trei hoţi, care le-au furat banii şi aparatele de foto.

Cei doi se aflau în camera lor de hotel în momentul comiterii jafului.

Trei hoţi ai pătruns cu forţa, la ora 3.00 a.m. în cameră, au pus un pistol la tâmpla lui Carlos Mendez şi i-au ameninţat pe cei doi fotoreporteri că îi vor ucide. În cele din urmă, hoţii au plecat, luând cu ei aparatele de fotografiat ale paparazzilor, documentele lor de călătorie, haine şi o anumită sumă de bani.

Poliţia din Bahamas investighează în prezent dacă hoţii erau la curent cu altercaţia de pe plajă, cauzată de acele fotografii, făcute în timp ce Robbie Williams stătea pe un jet-ski.

Poliţia din această insulă din Caraibe a decis să discute cu mai mulţi potenţiali martori, inclusiv cu Robbie Williams. Cântăreţului britanic ar putea să i se interzică părăsirea insulei Staniel Cay din Bahamas până la finalizarea anchetei.

Robbie Williams a închiriat o vilă la marginea oceanului, unde petrecea câteva zile de vacanţă alături de tatăl său, Pete Conway, iubita sa, Ayda Field, şi de câţiva prieteni apropiaţi.

Poliţia locală a declarat că a arestat deja trei localnici cu vârstele cuprinse între 20 şi 30 de ani, pe care îi suspectează de comiterea jafului. Potrivit organelor oficiale, Robbie Williams nu este considerat suspect în această anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici