Robbie Williams nu-şi mai tachinează vecinii şi se mută într-un conac de 24 de milioane de lire sterline

  • Williams are o căsnicie de peste 10 ani cu soţia sa, Ayda Field
  • Averea lui Robbie Williams se ridică la 300 de milioane de dolari
  • De-a lungul carierei, Robbie a vândut 75 de milioane de înregistrări
280 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams nu-şi mai tachinează vecinii şi se mută într-un conac de 24 de milioane de lire sterline

FOTO: Profimedia

Lui Robbie Williams i-a priit pandemia. Muzicianul de 46 de ani şi soţia lui, Ayda Field, au dat 24 de milioane de lire sterline pe noul lor conac elveţian după ce şi-au mutat familia la Geneva. Asta după neînţelegerile cu Jimmy Page, chitaristul de la Led Zeppelin. Lui Williams îi plăcea să-şi tachineze vechiul vecin cu heavy metalul de la Black Sabbath. Williams susţine că doar îl distra pe Jimmy.

Robbie s-a alăturat şi clubului exclusivist de golf De Genève, ca hobby. De la golf i se trage: The Sun a raportat că Robbie a încheiat un acord cu omul de afaceri Nicolas Brunschwig pentru vila elveţiană de 356 de metri pătraţi, în timpul unui joc de golf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici