Robbie Williams nu ştie să conducă dar şi-a cumpărat într-o singura zi maşini de 1 milion de lire sterline

  • Robbie Williams nu ştie să conducă dar şi-a cumpărat într-o singura zi maşini în valoare de 1 milion de lire sterline
  • Cântareţul a fost stârnit de colecţia impresionantă de maşini a lui Elton John
  • La scurt timp şi-a dat seama că a fost luat de val şi a vândut toate cele 5 maşini
715 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams nu ştie să conducă dar şi-a cumpărat într-o singura zi maşini de 1 milion de lire sterline

Robbie Williams

Crezi că faci cumpărături inutile? Robbie Williams nu are permis de conducere, dar a povestit cum şi-a cumpărat într-o singura zi maşini în valoare de 1 milion de lire sterline.

Cântareţul a fost impresionat de colecţia de maşini a prietenului său, Elton John şi nu s-a putut abţine.

Nu a durat mult până când muzicianul şi-a dat seama că a fost luat de val pentru că nu doar că nu are carnet, dar nici măcar nu îl interesează să înveţe să conducă, aşa că a vândut toate cele 5 maşini.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici