Robbie Williams, refuzat de iubită

Robbie Williams îşi doreşte foarte mult să se căsătorească cu actuala lui iubită, Ayda Field, însă aceasta a refuzat cererea în căsătorie formulată de renumitul cântăreţ britanic, informează femalefirst.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams, refuzat de iubită

Robbie Williams, refuzat de iubită (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse din presa britanică afirmă că Robbie Williams este "disperat" să se căsătorească cu Ayda Field, dar că aceasta este mult prea speriată de ideea de căsătorie - din cauza celor două divorţuri ale mamei sale - pentru a accepta cererea cântăreţului britanic.

Un prieten al cântăreţului a declarat pentru revista britanică More: "Ayda îl iubeşte pe Robbie din toată inima şi ar face orice pentru el, mai puţin să meargă în faţa altarului. Ideea căsătoriei s-a născut după primele luni ale relaţiei lor, ea reprezentând un salt uriaş pentru Robbie, căci el a înţeles în sfârşit că şi-a găsit jumătatea".

"Lui i-ar plăcea foarte mult să se căsătorească. Ar simţi că viaţa lui a devenit completă, după toată nebunia care l-a înconjurat în ultima perioadă. Însă Ayda a asistat la cele două divorţuri ale mamei sale şi este mult prea conştientă de durerea provocată de un divorţ. Ea nu doreşte să treacă prin aceeaşi experienţă", a adăugat aceeaşi sursă.

În ciuda refuzului Aydei de a accepta cererea în căsătorie, cei doi, care au o relaţie de doi ani, îşi doresc să aibă copii în viitorul apropiat.

Potrivit aceleiaşi surse, ei îşi doresc doi sau trei copii şi au ales deja numele pentru aceştia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici