Robbie Williams s-a mutat mai aproape de extratereştri (Video)

Robbie Williams, un pasionat al fenomenelor paranormale, a cumpărat un conac în valoare de 7,82 milioane de euro într-o regiune rurală din Marea Britanie, despre care se spune că este amplasată în zona de convergenţă a "liniilor energetice" care atrag extratereştrii, relatează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams s-a mutat mai aproape de extratereştri (Video)

Robbie Williams s-a mutat mai aproape de extratereştri

Localnicii au raportat 45 de astfel de cazuri în 2008, iar această zonă va găzdui o întrunire a celor interesaţi de cercetarea cerului, în vara acestui an.

Robbie Williams, în vârstă de 34 de ani, a declarat că a văzut de trei ori OZN-uri de-a lungul vieţii sale şi a mărturisit că el crede în existenţa fantomelor.

"Oamenii vor crede că sunt nebun - şi chiar sunt", a declarat celebrul solist britanic.

Conacul achiziţionat de Williams se află pe un domeniu de 28 de hectare în comitatul Wiltshire, în centrul unei zone celebre pentru misterioasele cercuri apărute în lanurile de cereale.

Mii de persoane au vizitat localitatea în vara din 2008, pentru a vedea numeroasele cercuri misterioase care apăruseră în lanurile de grâu şi orz.

Citeşte şi:

Robbie Williams, în continuare pe urmele extratereştrilor

Noul album al lui Robbie Williams, inspirat de extratereştri (Video)

Robbie Williams doreşte să revină în Take That (Video)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici