Robbie Williams va deveni tată

Robbie Williams - care s-a căsătorit sâmbătă, în cadrul unei ceremonii private - a alimentat zvonurile apărute în presa internaţională potrivit cărora va deveni în curând tată, după ce şi-a invitat prietenii, la sfârşitul acestei săptămâni, la o petrecere surpriză, informează femalefirst.co.uk.

81 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams va deveni tată

Robbie Williams va deveni tată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Totodată, cântăreţul britanic le-a arătat invitaţilor prezenţi, sâmbătă, la căsătoria sa cu actriţa americană Ayda Field, o cameră recent decorată de aceasta, în reşedinţa din Los Angeles a cuplului, care a fost descrisă drept "viitoarea cameră a copiilor".

Robbie Williams şi-a invitat prietenii la o petrecere surpriză, care va avea loc în reşedinţa soacrei sale, la sfârşitul acestei săptămâni.

O sursă a declarat pentru tabloidul britanic The Sun: "Ayda a făcut totul, de la planul de proiectare până la culorile mobilierului".

"Este destul de ciudat să organizezi o altă petrecere, la atât de puţin timp după căsătorie", a adăugat o altă sursă.

Între timp, jurnaliştii britanici au reuşit să afle tot mai multe informaţii despre ceremonia privată de sâmbătă. După căsătoria civilă, care a durat aproximativ 30 de minute, cei 40 de invitaţi, printre care s-au aflat actriţa Claire Danes şi soţul ei, Hugh Dancy, au participat la o petrecere unde nu s-a servit alcool - la cererea lui Robbie Williams, care s-a confruntat în trecut cu dependenţa de droguri şi de alcool.

"Invitaţii au fost trataţi cu ceai, sandvişuri şi, desigur, multe prăjituri", a declarat o sursă pentru publicaţia Daily Star.

Un cort înalt de 10 metri a fost amenajat în curtea reşedinţei din Los Angeles a cântăreţului britanic, iar un aranjament floral înalt de 1,2 metri a fost astfel conceput pentru a forma cuvântul "Love" ("dragoste").

Potrivit presei britanice, Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, pasionat de formele de viaţă extraterestră, ar fi cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în luna iulie, cu ocazia unei expediţii pentru descoperirea de OZN-uri, şi i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă în valoare de 250.000 de dolari.

Colegii cântăreţului britanic din trupa Take That nu au fost prezenţi la ceremonia de sâmbătă, însă au transmis cuplului mesajele lor de felicitare prin intermediul unei înregistrări video.

Robbie Williams şi Ayda Field intenţionează să îşi petreacă în Mexic luna de miere, pe care o vor continua cu o vacanţă într-o reşedinţă tipic britanică din localitatea turistică Blackpool din nord-vestul Regatului Unit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici