Robbie Williams, vizitat de extratereştri

Ministerul Apărării din Marea Britanie a făcut public dosarul referitor la semnalările de OZN-uri pe anul trecut. Conform acestuia, în 2008, aproape 300 de OZN-uri au fost văzute în întreaga ţară, informează Ziarul Ring.

49 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams, vizitat de extratereştri

Robbie Williams, vizitat de extratereştri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citatea, unul dintre OZN-uri a fost văzut chiar în capitala Regatului, unde, preţ de câteva minute, a survolat clădirea parlamentului.

„OZN-urile sunt depistate de oameni pe tot ţinutul Marii Britanii. Mulţi dintre ei nu văd doar luminiţe, ci obiecte solide care se comportă diferit faţă de avioanele şi elicopterele noastre”, a declarat Nick Pope, unul dintre responsabilii cu investigarea semnalărilor.

Un OZN a trecut pe lângă casa din Ashton Keyes a celebrului artist britanic, Robbie Williams. „Aproximativ 20 de lumini portocalii se plimbau încet pe cer”, este declaraţia unui martor, înscrisă în dosarul ministerului. Robbie nu a asistat la eveniment deoarece la acea vreme el vâna extratereştri în SUA.

Robbie Williams, un pasionat al fenomenelor paranormale, a cumpărat un conac în valoare de 7,82 milioane de euro într-o regiune rurală din Marea Britanie, despre care se spune că este amplasată în zona de convergenţă a "liniilor energetice" care atrag extratereştrii, relatează femalefirst.co.uk.

Localnicii au raportat 45 de astfel de cazuri în 2008, iar această zonă va găzdui o întrunire a celor interesaţi de cercetarea cerului, în vara acestui an.

Potrivit sursei citate, Williams susţine că a avut de-a lungul anilor trei întâlniri cu reprezentanţi ai vieţii extraterestre şi a mărturisit şi că a moştenit interesul pentru supranatural de la mama lui.

"Am crescut într-o casă în care mama mea credea foarte mult în puterea cărţilor de tarot. Citea multe cărţi despre acest subiect şi a vizitat câţiva experţi în spiritism. Am crescut înconjurat de multe mituri şi legende", a explicat Williams.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici