Robbie Williams vrea să cumpere o insulă pentru a o transforma într-o bază de detectare a OZN-urilor

Cântăreţul Robbie Williams intenţionează să cumpere insula White Rock, din apropiere de coasta californiană, pentru a o transforma într-o bază de detectare a OZN-urilor.

290 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să cumpere o insulă pentru a o transforma într-o bază de detectare a OZN-urilor

Robbie Williams (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Artistul britanic doreşte să construiască o proprietate de lux pe insula de 5.250 de metri pătraţi, care aparţine în prezent regizorului Michael Caffrey, informează nme.com, site-ul revistei New Musical Express. Starul vrea să se mute acolo cu soţia lui, Ayda Field, şi să "pândească" eventualele OZN-uri care ar putea trece prin zonă, afirmă examiner.com.

Fostul membru al grupului Take That a vizitat pentru prima dată White Rock Island în 2011 şi crede că insula poate deveni o bază perfectă pentru detectarea obiectelor zburătoare neidentificate, graţie unei poluări luminoase minime şi unei vederi clare şi neobstrucţionate a cerului nocturn.

Cântăreţul britanic, renumit pentru pasiunea lui pentru OZN-uri, a declarat de mai multe ori că a văzut astfel de obiecte misterioase. Se spune că artistul este dispus să plătească 659.000 de dolari pentru a cumpăra insula White Rock.

Artistul va lansa un nou album de studio, "Take The Crown", pe 5 noiembrie. Cel de-al nouălea material discografic al său a fost înregistrat la Los Angeles cu producătorul muzical Jacknife Lee şi va fi precedent de single-ul "Candy", care va fi lansat pe 29 octombrie.

Robbie Williams, în vârstă de 38 de ani, este pasionat de viaţa extraterestră şi susţine că a văzut câteva OZN-uri. În martie 2012, cântăreaţa Adele l-a invitat să vină, împreună cu soţia sa, la "reşedinţa bântuită" pe care artista britanică o deţine în comitatul Sussex din sudul Marii Britanii. Artista este convinsă că locuinţa cu 10 dormitoare, pe care şi-a achiziţionat-o în această primăvară, este bântuită de fantome.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici