Robbie Williams vrea să realizeze o emisiune culinară

Cântăreţul britanic Robbie Williams a devenit un pasionat al gătitului, după ce a luat lecţii în particular, şi şi-a manifestat dorinţa de a realiza propria sa emisiune culinară, informează femalefirst.co.uk.

14 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să realizeze o emisiune culinară

Robbie Williams vrea să realizeze o emisiune culinară (Imagine: Mediafax Foto)

Autorul hitului "Angels" a devenit un bucătar pasionat şi doreşte să realizeze o emisiune TV culinară, dar şi să lanseze pe piaţă o carte de bucate, potrivit unei surse apropiate lui Williams.

Totuşi, prietenii său nu sunt foarte convinşi că meniul de burlac al starului poate să ofere destule variante pentru un serial televizat.

Sursa a adăugat pentru cotidianul The Sun: "Problema este că Robbie nu are cea mai sănătoasă dietă de pe planetă. Cine are nevoie de lecţii despre prepararea burger-ilor şi a cartofilor prăjiţi? Cam de asta este el interesat".

Presa din Marea Britanie anunţa recent că Robbie şi prietenul său, actorul Max Beesley, vor participa la o versiune cu vedete a emisiunii de televiziune "Ramsay's Kitchen Nightmares".

Perechea ar urma să lucreze ca bucătari într-un restaurant falimentar, în încercarea de a regla lucrurile, sub ochiul atent al maestrului Gordon Ramsay.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici