Robert De Niro va juca alături de Jason Statham şi Clive Owen în "The Killer Elite"

Robert De Niro va juca alături de Jason Statham şi Clive Owen în filmul australian "The Killer Elite", regizat de Gary McKendry, un proiect al Omnilab Media, potrivit Variety.

47 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro va juca alături de Jason Statham şi Clive Owen în "The Killer Elite"

Robert De Niro, alături de Jason Statham şi Clive Owen în "The Killer Elite" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul are la bază cartea aventurierului britanic Ranulph Fiennes, scrisă în 1993, "The Feather Men", şi spune povestea unui grup de agenţi care trebuie să localizeze şi să distrugă o celulă de asasini. Costul producţiei este de 66 de milioane de dolari.

De Niro, care tocmai s-a alăturat distribuţiei, joacă rolul mentorului personajului interpretat de Statham şi este răpit, acţiunea evoluând în jurul salvării lui.

Proiectul este prezent pe piaţa de film de la Cannes şi a fost deja vândut în Marea Britanie, fiind purtate negocieri pentru distribuirea sa în mai multe ţări europene, printre care Franţa şi Italia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici