Robert Downey Jr şi Ben Stiller vor colabora la un film de animaţie (Video)

Actorii Robert Downey Jr, Tina Fey şi Ben Stiller vor asigura vocile personajelor principale din filmul de animaţie "Master Mind", ce va fi produs de studiourile DreamWorks Animation (DWA), informează hollywoodreporter.com.

13 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr şi Ben Stiller vor colabora la un film de animaţie (Video)

Robert Downey Jr şi Ben Stiller vor colabora la un film de animaţie (Video)

Stiller va fi şi producătorul acestui proiect, prin intermediul companiei sale, Red Hour Films.

Acest film satiric, al cărui scenariu a fost scris de Alan J. Schoolcraft şi Brent Simons, prezintă povestea unui răufăcător genial care îşi pierde interesul pentru viaţă după ce îşi ucide în mod accidental adversarul, personajul pozitiv din film. DWA intenţionează să lanseze acest film pe 5 noiembrie 2010.

DWA a avut un an 2008 extrem de profitabil, prin lansările filmelor "Kung Fu Panda" şi "Madagascar 2", care au obţinut, împreună, încasări de peste 1,2 miliarde de dolari, pe plan mondial. DWA, condusă de Jeffrey Katzenberg, va lansa "Monştri contra extratereştri" în martie 2009, "How to Train Your Dragon" şi "Shrek Goes Fourth", în 2010 şi un sequel al filmului "Kung Fu Panda", programat pentru anul 2011.

Studiourile Paramount, care distribuie produsele DWA, vor lansa propriul film de animaţie, "Rango", cu Johnny Depp, în martie 2011.

Fey a jucat recent în comedia "Baby Mama", produsă de studiourile Universal şi urmează să apară pe afişul comediei produsă de studiourile Fox "Date Night", alături de Steve Carell. Ea continuă să joace şi să asigure scenariul şi producţia serialului "30 Rocks", difuzat de NBC.

Stiller va juca în "Night at the Museum: Battle of the Smithsonian" ce va fi lansat în luna mai. Cel mai recent proiect al său este filmul "Tropic Thunder", produs de DreamWorks, pentru care Stiller a fost coscenarist, actor şi regizor.

Downey Jr. va juca în "Sherlock Holmes" şi "Iron Man 2", ce vor intra în producţie în acest an, dar şi în "The Soloist", ce va apărea în cinematografe în luna aprilie. Pentru rolul său din "Tropic Thunder", Downey Jr. a primit o nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar".

Tropic Thunder

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici