Robert Downey Jr. va juca personajul Iron Man în următoarele două filme din franciza "The Avengers"

Actorul Robert Downey Jr., care are un succes uriaş de box office graţie interpretării personajului Iron Man, a acceptat să joace din nou rolul acestui super-erou în următoarele două filme din franciza "The Avengers", au anunţat, joi, reprezentanţii companiei Marvel Studios.

306 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. va juca personajul Iron Man în următoarele două filme din franciza "The Avengers"

Robert Downey Jr. (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul hollywoodian în vârstă de 48 de ani este unul dintre protagoniştii filmului "Răzbunătorii/ The Avengers", din 2012, care a reunit pe marele ecran super-eroi din revistele de benzi desenate: Iron Man, The Hulk, Captain America, Thor şi Black Widow.

Acest lungmetraj, realizat de Marvel Studios, companie deţinută de grupul Walt Disney, a fost pelicula cu cele mai mari încasări din 2012 şi ocupă locul al treilea în topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, după ce a vândut bilete în valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Presa americană de specialitate se aşteaptă ca actorului Robert Downey Jr. să i se alăture în "The Avengers 2" şi ceilalţi colegi de distribuţie din primul film din această franciză: Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo şi Scarlett Johansson.

"The Avengers 2" va fi regizat de Joss Whedon şi va fi lansat pe marile ecrane pe 1 mai 2015. Reprezentanţii companiei Marvel au anunţat că această peliculă îi va reuni pe toţi super-eroii din primul film, dar va introduce şi câteva personaje Marvel care nu au apărut pe marele ecran niciodată.

Cele trei filme din franciza "Iron Man", în care Robert Downey Jr. a jucat rolul principal, lansate între 2008 şi 2013, au generat încasări totale de peste 2,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

"Iron Man 3", lansat luna trecută, a devenit pelicula cu cele mai mari încasări din acest an, cu 1,2 miliarde de dolari, şi ocupă locul al cincilea în topul celor mai profitabile filme din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici