Robert Downey Jr. vrea să joace alături de Mel Gibson în următorul film din franciza "The Avengers"

Actorul american Robert Downey Jr. vrea să joace alături de Mel Gibson şi Jodie Foster în următorul lungmetraj din franciza "Avengers".

167 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. vrea să joace alături de Mel Gibson în următorul film din franciza "The Avengers"

Robert Downey Jr. vrea să joace alături de Mel Gibson în următorul film din franciza "The Avengers" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit RadarOnline, actorul Robert Downey Jr. vrea să revină în rolul supereroului Tony Stark în două lungmetraje ale francizei "The Avengers", în următorii patru ani, informează dailymail.co.uk.

Contribuţia sa la succesul francizei i-a oferit actorului Robert Downey Jr. o poziţie puternică, pe care acesta o foloseşte pentru a-şi ajuta prietenii, printre care Jodie Foster şi Mel Gibson.

"El vrea să-i aducă pe Mel şi Jodie în universul Marvel, de preferat într-unul dintre filmele francizei «Avengers»", o sursă a declarat pentru RadarOnline. "Este visul lui Robert să îi ajute pe Mel şi Jodie să atingă succesul din box office pe care el l-a avut în anii recenţi", a mai afirmat sursa citată.

Jodie Foster este respectată la Hollywood, dar a jucat în ultimii ani în filme care nu prea au avut succes în box office. Downey, care a lucrat cu Foster în filmul "Home of the Holidays", regizat de aceasta, vrea să împartă succesul său cu actriţa.

Pe de altă parte, în ceea ce îl priveşte pe Mel Gibson, povestea este diferită. Băiatul de aur al Hollywood-ului, aşa cum era numit, şi-a pierdut strălucirea în ultimii ani din cauza vieţii sale personale, a incidentelor alimentate de consumul excesiv de alcool în care a fost implicat, precum şi a unor remarci jignitoare făcute la adresa mai multor grupuri etnice.

Potrivit RadarOnline, Downey şi-a exprimat dorinţa ca Mel Gibson să joace în "Iron Man 3", dar ideea nu a fost acceptată la momentul respectiv.

Jodie Foster a debutat ca actriţă la vârsta de trei ani, într-o reclamă, şi de-a lungul carierei sale a apărut în peste 50 de filme. Foster se numără printre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Actriţa, câştigătoare a două premii Oscar pentru rolurile din "Acuzata" (1988) şi "Tăcerea mieilor" (1991), a primit suma de 16 milioane de dolari pentru rolul din cel mai recent film al său, "Curaj nebănuit".

În anii 1990, Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată/ Braveheart". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie 2011 pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness", considerat un eşec comercial.

Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale şi a primit două nominalizări la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", în 1992, şi pentru cel secundar din "Furtună tropicală" în 2009. Starul american a impresionat publicul şi criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Născuţi asasini", "The Outsider", "Săruturi şi focuri de armă/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte bună şi noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele două pelicule din seria "Sherlock Holmes" şi filmul SF "Răzbunătorii/ The Avengers".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici