Robert Kennedy Jr. şi Cheryl Hines s-au logodit

Prezentatorul de emisiuni radiofonice Robert Kennedy Jr., nepotul fostului preşedinte american J. F. Kennedy, şi actriţa Cheryl Hines s-au logodit, aceştia având o relaţie din 2012.

234 afișări
Imaginea articolului Robert Kennedy Jr. şi Cheryl Hines s-au logodit

Cheryl Hines si Robert Kennedy Jr. (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa şi prezentatorul de emisiuni radiofonice sunt împreună din 2012 şi unele surse susţin că aceştia ar fi confirmat logodna la Muhammad Ali's Celebrity Fight Night din Phoenix, Arizona, un eveniment care a avut loc pe 29 aprilie.

Mariajul ar fi al doilea pentru Hines şi al treilea pentru Kennedy, informează contactmusic.com.

Robert Kennedy Jr., în vârstă de 60 de ani, este fiul lui Ethel şi Robert Kennedy - asasinat la Los Angeles, în 1968 - şi nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy, asasinat la rândul lui în 1963.

Mary Kennedy, cea de-a doua soţie a lui Robert Kennedy Jr., s-a sinucis în 2012, la vârsta de 52 de ani, în reşedinţa ei din localitatea Bedford, din statul New York. Mary şi Robert Kennedy Jr. au depus actele de divorţ în 2010, după o căsnicie care a durat 16 ani. Ei au avut împreună patru copii.

Robert Kennedy Jr. este prezentator de emisiuni radiofonice şi un reputat avocat specializat în chestiuni de ecologie şi mediu.

Cheryl Hines s-a născut pe 21 septembrie 1965, în Miami Beach, Florida. Cel mai cunoscut rol al ei este acela de soţie a lui Larry David în serialul "Curb Your Enthusiasm", de pe postul HBO. În anul 2009, ea şi-a făcut debutul regizoral la Festivalul de Film de la Tribeca, cu producţia "Serious Moonlight". A fost căsătorită cu Paul Young, preşedinte al Groundlings Los Angeles Theater, din 2002 până în 2010. Cei doi au împreună o fiică, născută în 2004. A fost nominalizată la premiile Screen Actors Guild, în anul 2006, şi Emmy, în 2003 şi 2006, şi a câştigat premiul Grapie de Gracie Allen în anul 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici