Robert Pattinson are o nouă iubită: Cine a înlocuit-o pe Kristen Stewart - FOTO

Robert Pattinson începe să se refacă după despărţirea de Kristen Stewart. Starul din "Twilight" are o nouă iubită, informează Daily Mail.

3109 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson are o nouă iubită: Cine a înlocuit-o pe Kristen Stewart - FOTO

Robert Pattinson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robert Pattinson are o relaţie cu nepoata lui Elvis Presley, modelul şi actriţa Riley Keough, a dezvăluit un prieten apropiat al starului din "Twilight" pentru Daily Mail.

Pattinson a fost văzut conducând prin Los Angeles în weekend, având-o alături pe nepoata lui Elvis.

"Sunt inseparabili. Rob adoră faptul că Riley este nepoata lui Elvis, asta e regalitate rock'n'roll în opinia lui", a declarat o sursă.

Pattinson şi Riley Keough plănuiesc să petreacă Ziua Americii împreună, înainte ca starul din "Twilight" să înceapă filmările la o nouă peliculă, "Maps to the Stars", în care va apărea alături de John Cusack şi Julianne Moore.

Riley Keough, fiica lui Lisa Marie Presley, a jucat alături de Kristen Stewart în filmul "The Runaways" (2010) şi cele două au rămas prietene de atunci: "Riley a fost întotdeauna prietena lui Kristen de la filmările la The Runaways, dar recent Rob şi Riley au petrecut mult timp împreună, de când s-au întâlnit datorită faptului că ambii sunt modele Dior, şi Riley a stat la apartamentul lui Rob", a mai dezvăluit sursa citată de Daily Mail. "Au multe în comun: ambii adoră LA-ul, muzica rock şi tenisul de masă", a mai precizat sursa.

Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au despărţit din nou, la mai puţin de un an după aventura pe care aceasta a avut-o cu un regizor de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici