Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, şi-a recăpătat cunoştinţa, după ce a fost timp de câteva zile în comă

Cântăreţul Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, şi-a recăpătat cunoştinţa, după ce a fost timp de câteva zile în comă, într-un spital din Londra. În urmă cu o săptămână, site-ul oficial al artistului anunţa că se afla în comă la spital după ce a contractat o pneumonie.

486 afișări
Imaginea articolului Robin Gibb, fostul solist al grupului Bee Gees, şi-a recăpătat cunoştinţa, după ce a fost timp de câteva zile în comă

Robin Gibb (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul fusese diagnosticat cu cancer hepatic şi de colon, însă, în februarie, el susţinea că este aproape vindecat şi că se simte "fantastic". La jumătatea acestei luni, medicii se temeau însă că Gibb nu mai are de trăit decât câteva zile, informează contactmusic.com.

Vineri, soţia sa, Dwina, a dat o scurtă declaraţie în faţa spitalului şi a dezvăluit că Gibb îşi revine în mod miraculos. "Este foarte, foarte bine. Nu pot să cred... Dă din cap şi, când îl întrebăm ceva, răspunde", a spus aceasta.

Fratele artistului, Barry, i-a fost alături acestuia în spital şi i-a cântat vechi piese ale trupei Bee Gees, a mai spus Dwina săptămâna trecută.

Speculaţiile apărute în presă despre starea de sănătate a cântăreţului Robin Gibb au fost alimentate în ultimele luni de alura scheletică a artistului, însă acesta afirma în luna februarie că tumoarea descoperită în colonul său "aproape a dispărut".

Robin Gibb -care este vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive - suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

El a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului. Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

În 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici