Robin Williams are un câine de companie gay

Robin Williams are un câine de companie despre care spune că este gay, însă se plimbă împreună, actorul fiind "foarte sigur de propria sexualitate".

251 afișări
Imaginea articolului Robin Williams are un câine de companie gay

Robin Williams are un câine de companie gay (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Actorul a povestit că petrece mult timp afară cu animalul său de companie, un mops gay pe nume Leonard, relatează contactmusic.com.

Robin Williams, în vârstă de 60 de ani, locuieşte în prezent cu soţia sa, Susan Schneider, la periferia oraşului San Francisco, iar printre activităţile sale de relaxare se numără caiacul şi ciclismul. "Este timpul meu de gândire şi este foarte terapeutic", a spus actorul.

"Am şi un mops gay pe nume Leonard, pe care îl scot la plimbare pentru că eu sunt foarte sigur de sexualitatea mea. El are un partener şi cei doi plănuiesc să adopte o pisică siameză împreună. Suntem foarte moderni", a mai povestit Williams.

Starul, care are trei copii - Zachary, de 28 de ani, Cody, de 19 ani, şi Zelda, de 22 de ani -, a vorbit şi despre viaţa sa de familie, spunând că abia aşteaptă să aibă nepoţi şi plănuieşte să fie un bunic "drăguţ şi uituc".

"Plănuiesc să fiu un bunic drăguţ şi uituc, de genul «O Doamne, unde e copilul? Ce-am făcut cu copilul?»", a spus el. "Iubesc copii, dar sunt un public dificil. Când îi citeam Zeldei poveşti interpretându-le cu tot felul de accente, ea obişnuia să ofteze şi să-mi spună s-o las baltă şi să citesc cu o voce normală", a mai povestit Williams.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici